Administratör sökes till Administrativ enhet 1, barn

Ledig tjänst på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Administrativ enhet 1 barn

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Administrativ enhet 1 barn i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell lönesättning. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-07-07.

Hitta till arbetsplatsen på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Administrativ enhet 1 barn

Arbetsplatsen hos Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Administrativ enhet 1 barn ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Administrativ enhet 1 barn
Organisationsnummer 2321000131 (VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell lönesättning
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-07-07

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Administrativ enhet 1 barn Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Välkommen till oss på administrativ enhet 1 barn på Drottning Silvias barnsjukhus!

Om oss

I vårt ansvarsområde ingår verksamheterna Medicin barn, Barncancercentrum och Radiologi barn.

Din placering kommer att vara på Radiologi barn.

Vad kan vi erbjuda dig?

I vår enhet strävar vi efter ett positivt, engagerande och öppet arbetsklimat där varje medarbetares kompetens tas tillvara. Vi arbetar med flera utvecklingsarbeten där det utifrån personlig fallenhet och intresse ges möjlighet till delaktighet och utveckling. Vi tillämpar flextid och har friskvårdssubvention. 

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med en kollega att förbereda röntgenbilder och röntgenutlåtanden till ronder och konferenser inom Drottning Silvias barnsjukhus. I arbetsuppgifterna ingår även receptionsarbete och posthantering. På enheten roterar medarbetarna för att utföra ovanstående. Arbetet sker huvudsakligen i systemet AGFA samt en del i ELVIS och Melior.

Om dig

Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen och har goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet från röntgenverksamhet är meriterande. 

Vi är intresserade av dig som har stor känsla för service, ansvar, noggrannhet och helhetsattityd. Du har förmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är bra på att prioritera, är flexibel i ditt tankesätt och i praktiken samt är god på att sprida positiv energi. Vi värdesätter högt ett gott medarbetarskap, ett gott bemötande och arbetsglädje som präglar hela vår enhet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så sök gärna idag!

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Administrativ enhet 1 barn? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2022-07-07.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.