Industriarbetare i Gävle

Ledig tjänst på Randstad

Sök ledigt jobb som Maskinoperatör, fotografiska produkter i Gävle. Nu finns det en ledig tjänst på Randstad i Gävleborgs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid Tidsbestämd. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2021-12-12.

Hitta till arbetsplatsen på Randstad

Arbetsplatsen hos Randstad ligger i Gävle i Gävleborgs län.

Yrke Maskinoperatör, fotografiska produkter
Arbetsort Gävleborgs län – Gävle
Arbetsplats Randstad
Organisationsnummer 5562421718 (Randstad AB)
Anställningsvillkor Heltid Tidsbestämd
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Randstad

Arbetsbeskrivning

Är du praktiskt lagd och gillar att arbeta med kroppen? Då kan vi hjälpa dig med din nästa utmaning!

Vi på Randstad söker nu industriarbetare inom flera kompetensområden i Gävle. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från någon form av industriarbete, gärna med en teknisk bakgrund. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Uppdragen ställer höga krav på samarbetsförmåga, tekniskt kunnande, kvalité och noggrannhet.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden

Arbetsuppgifterna kommer varierande beroende på uppdrag men innefattar uppdrag som maskin- samt processoperatör, truckförare och CNC-operatör.


Arbetstider

Heltid. 
Skiftarbete kan förekomma.


Kvalifikationer

Du som söker bör ha en för tjänsten passande behörighet eller utbildning. Som person är du noggrann, strukturerad. Ordning och reda på arbetsplatsen är för dig en självklarhet. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål eller en deadline. Vidare är du stresstålig och har en hög servicekänsla samtidigt som du är social gentemot såväl kunder som arbetskollegor.

För att vara behörig till något av våra uppdrag bör du ha minst en av följande kompetenser:

  • Erfarenhet som Maskinoperatör
  • Truckkort (A1-A4, B1-B3)
  • CNC-Utbildning / alt. Erfarenhet av skärande bearbetning
  • Verkstadsteknisk Utbildning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-12-12 , urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!

För information: Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Admir Masic, admir.masic@randstad.se.Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Är du intresserad av tjänsten på Randstad? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskinoperatör, fotografiska produkter är 2021-12-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.