Lokförare stationerade i Gävle - ProTrain

Ledig tjänst på ProTrain

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Gävle. Nu finns det en ledig tjänst på ProTrain i Gävleborgs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månads- vecko- eller timlön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-11.

Hitta till arbetsplatsen på ProTrain

Arbetsplatsen hos ProTrain ligger i Gävle i Gävleborgs län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Gävleborgs län – Gävle
Arbetsplats ProTrain
Organisationsnummer 5567587422 (Protrain Bemanning AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-11

På uppdrag av Gävle Hamn erbjuder ProTrain växlingstjänster och trafikkoordinering för järnvägsföretag som drar gods till och från hamnen. ProTrains uppdrag är att utföra konkurrensneutral, effektiv och kundnära växling, för att bidra till att vidare utveckla Gävle Hamn som ett attraktivt logistiknav, i synnerhet för järnvägstrafik.Vår befintliga verksamhet kommer att utökats med ett nytt uppdrag, varpå vi nu söker lokförare för godskörning och viss växling. Här blir du en del av ett kompetent gäng med god sammanhållning. Tjänsten är lokalt placerad i Gävle och du kommer att arbeta enligt ett 5:2-schema (ej komprimerad tjänstgöring). 
Vi söker dig som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis. Som lokförare har du ett högt säkerhetsmedvetande och trivs att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Som person är du självgående, ansvarstagande och engagerad. Tidigare erfarenhet av gods och växling är meriterade.  Din ansökan

Du kan söka med eller utan CV!

När du ansöker får du svara på några korta frågor samt bifoga cv och personligt brev, alternativt beskriva din erfarenhet i skrift i ansökan.Tillträde enligt överenskommelse, men tilltänkt start kring nov-dec 2024. Tjänsten är tillsvidare med placering i Gävle. Lön enligt kollektivavtal. 

Vi kommer att påbörja rekryteringsarbetet efter semesterperioderna. 

Med lång erfarenhet av järnväg, affärstänkande och moderna marknadsanpassade strategier skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bemanning, växlingstjänster och järnvägstransporter, i både Sverige och Norge.

Vi har en stab av välutbildade medarbetare och kan stärka upp en organisation med lokförare, tillsyningsmän (TSM) och växlare/bangårdspersonal för hela trafikupplägg. Vi bemannar idag både på gods- och persontrafiksidan hos både stora och små järnvägsoperatörer. ProTrain utför även konkurrensneutral, effektiv och kundnära växling i Göteborgs Hamn och Gävle Hamn.

Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977. Vi erbjuder idag grundutbildning till lokförare på flertalet orter i Sverige.
Är du intresserad av tjänsten på ProTrain? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2024-08-11.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

  • Gävle
    Lokförare stationerade i Gävle - ProTrain

    Ledigt jobb som lokförare/förare av tåg på Protrain Bemanning AB i Gävle

    Sök jobbet som lokförare/förare av tåg