Lokförare med högt säkerhetstänk till X- Trafik i Gävle

Ledig tjänst på Vy Tåg AB

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Gävle. Nu finns det en ledig tjänst på Vy Tåg AB i Gävleborgs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Fast lön. Arbetet är Heltid. Tillsvidare.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-21.

Hitta till arbetsplatsen på Vy Tåg AB

Arbetsplatsen hos Vy Tåg AB ligger i Gävle i Gävleborgs län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Gävleborgs län – Gävle
Arbetsplats Vy Tåg AB
Organisationsnummer 5565649976 (Vy Tåg AB)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidare.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå . Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Vy Tåg  AB Vygruppen är en nordisk transportkoncern med drygt 11 600 medarbetare och en omsättning på 18,2 miljarder norska kronor. Vy har verksamhet inom tåg, buss, gods och turism i Norge och Sverige, och vårt samhällsuppdrag är att erbjuda attraktiva kollektivtrafiklösningar på ett hållbart sätt. Vår vision är "Vy gör det enkelt att välja miljövänligt". Det uppnår vi genom att ge våra kunder goda upplevelser varje dag, vara branschledande på innovation, vara effektiva och pålitliga i allt vi gör samt att ha engagerade och kundorienterade medarbetare.

 

Vy Tåg är dotterbolaget som agerar på den svenska järnvägsmarknaden. Omsättningen är 913 miljoner kronor, vi har omkring 500 medarbetare och fyra trafikuppdrag: Värmlandstrafik, X-trafik, Norrtåg och Nattåget Norrland (Stockholm–Narvik/Luleå). Dessutom har vi egen helgtrafik Oslo–Karlstad–Stockholm och kör snabbtåg Oslo–Göteborg i samarbete med vår ägare.Ta chansen att arbeta på en arbetsplats med ett av branschens bästa scheman.

På X-trafik har vi lokförare som varit trogna i över 20 års-tid, vilket till stor del har att göra med vårt goda arbetsklimat och vårt tydliga och närvarande ledarskap. Vi söker nu nya lokförare för tillsvidareanställning på heltid och även på deltid till X- trafik där vi trafikerar sträckorna Gävle - Ljusdal och Gävle Sundsvall.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

.ha ett högt säkerhetstänk och att alltid sätta säkerheten först 
.framföra tåg enligt vid vart tillfälle gällande föreskrifter
.hantera trafikstörningar och samarbeta med dina kollegor
.ge löpande information till våra gäster för att uppdatera om trafikläget
.uppmärksamma, hantera och rapportera in avvikelser.

Kvalifikationer
Formella krav 

.utbildad och godkänd  lokförare med giltigt lokförarbevis.
.tjänsten innebär uniformsplikt.
Meriter är om du har

.typutbildning på Regina X50-54
Vi vill att du bifogar examensbevis från lokförarutbildning, bild på lokförarbevis, KKI (kopia på kompletterande intyg om du är lokförare med ett KI idag), LIA böcker, samt två referenser i din ansökan.

Personliga egenskaper
Vi vill att

.du är uppmärksam och självständig
.din koncentrationsförmåga är hög och du kan hantera stressiga situationer
.du är serviceinriktad och intresserad av att ha kontakt med människor
.du har goda kunskaper i både svenska och engelska
.du har god IT-vana.
Tågen går årets alla dagar. Därför innebär jobbet skifttjänstgöring, helgarbete och överliggningar på annan ort. Din anställning omfattas av gällande kollektivavtal. 

Vi erbjuder
För oss på Vy Tåg är varje anställd viktig, och vi vill att våra anställda ska må bra och undvika sjukdomar. Som anställd hos Vy Tåg har du möjlighet att få ta del av personalerbjudanden tex friskvårdsbidrag 3600 kr / år och andra förmåner samt företagshälsovård.

Kontaktinformation
Camilla Pettersson, Gruppchef, camilla.pettersson@vy.se

Arbetsplats
Centralplan 2

803 11 Gävle
Är du intresserad av tjänsten på Vy Tåg AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2024-04-21.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb