Foliemontör/skyltmontör

Ledig tjänst på LJUSMONTAGE I GÄVLE AB

Sök ledigt jobb som Folierare i Gävle. Nu finns det en ledig tjänst på LJUSMONTAGE I GÄVLE AB i Gävleborgs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-14.

Hitta till arbetsplatsen på LJUSMONTAGE I GÄVLE AB

Arbetsplatsen hos LJUSMONTAGE I GÄVLE AB ligger i Gävle i Gävleborgs län.

Yrke Folierare
Arbetsort Gävleborgs län – Gävle
Arbetsplats LJUSMONTAGE I GÄVLE AB
Organisationsnummer 5567543862 (Ljusmontage i Gävle AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-14

LJUSMONTAGE I GÄVLE AB

Om jobbet

Om oss

Ljusmontage i Gävle AB är specialister på alla typer av skyltsystem. Vi har egen tillverkning av skyltar & skyltlösningar för inom och utomhusbruk. Vi har en unik kompetens och erfarenhet efter mer än 18 år inom skyltindustrin. Vi erbjuder unika skyltlösningar där bara fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt att genomföra. Vi expanderar nu och söker en driven medarbetare omgående.

Om tjänsten

Till vårt team i Gävle söker vi en positiv och noggrann person.

Den person som vi letar efter är bra på att samarbeta men har heller inga problem att ta egna initiativ. En person som gillar att göra sitt bästa för kunden och kan jobba i ett högt tempo. Om man har erfarenhet som montör inom fordonsdekor solfilm och skyltar ser vi det som ett stort plus. Det viktigaste är att man har rätt inställning och viljan och ambitionen att lära sig. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna. Tunga lyft förekommer, arbetstid oftast Mån-fred 7-16. Välkommen in med din ansökan.

Vem vi söker

Som skyltmontör kommer du att utföra montage av foliedekor/solfilm samt montage av skyltar hos våra kunder. Vi ser att du är samarbetsvillig och är en lagspelare och lätt att ta kundkontakt.

Arbetsuppgifterna är varierande, det är ett fysiskt krävande arbete och ni jobbar med frihet under ansvar. Som person är du ansvarstagande, noggrann och idérik.

Som montör är ni vårt ansikte utåt och är dem sista som träffar kunden i vårt samarbete, därav är det viktigt att ge god service hela vägen.

Krav för tjänsten är B-körkort samt tal i Svenska. Liftkort är meriterande men inte ett måste.Är du intresserad av tjänsten på LJUSMONTAGE I GÄVLE AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Folierare är 2024-07-14.

Sök andra jobb som folierare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Gävle
  Foliemontör/skyltmontör

  Ledigt jobb som folierare på Ljusmontage i Gävle AB i Gävle

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som folierare