Vi söker mekaniker till Zeppelin-Cat!

Ledig tjänst på Zeppelin Sverige AB

Sök ledigt jobb som Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker i Gällivare. Nu finns det en ledig tjänst på Zeppelin Sverige AB i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och SALARY. Arbetet är FULLTIME PERMANENT. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Zeppelin Sverige AB

Arbetsplatsen hos Zeppelin Sverige AB ligger i Gällivare i Norrbottens län.

Yrke Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Arbetsort Norrbottens län – Gällivare
Arbetsplats Zeppelin Sverige AB
Organisationsnummer 5592099971 (Zeppelin Sverige AB)
Anställningsvillkor FULLTIME PERMANENT
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå SALARY
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Zeppelin Sverige AB Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.Vi söker nu flera nya kollegor till oss i Gällivare och Aitik. Är du mekaniker och letar efter en ny utmaning? Vill du jobba 7/7, dagtid eller 3-skift? Då har vi helt säkert en ny spännande utmaning för dig!

Skulle du vilja jobba med Caterpillar men på en annan ort? Skicka ändå in en ansökan då vi också anställer i orter som Kaunisvaara, Kiruna, Svappavaara och Boden.
 

Vem är du?
Vi hoppas att du är en lagspelare samtidigt som du är en ansvarstagande och självgående mekaniker som har något års erfarenhet från mekanikeryrke i någon form. Vi tror att du har lätt att lära dig nya saker och självklart ett stort intresse för Caterpillar.
 

Har du frågor?
Kontakta ansvarig rekryterare Mikaela Murén på telefon 0707-172181 eller mikaela.muren@zeppelin.com

Vill du komma i kontakt med vår Site Manager i Aitik? Kontakta då Klas Eklund på telefon 0725-126644 eller klas.eklund@zeppelin.com
Är du intresserad av tjänsten på Zeppelin Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker är 2023-10-31.

Sök andra jobb som maskinmekaniker/skogsmaskinmekaniker

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb