Kontrollant till Siemens Energy AB i Finspång

Ledig tjänst på Manpower

Sök ledigt jobb som Processoperatör, stålindustri i Finspång. Nu finns det en ledig tjänst på Manpower i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Temporary. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Manpower

Arbetsplatsen hos Manpower ligger i Finspång i Östergötlands län.

Yrke Processoperatör, stålindustri
Arbetsort Östergötlands län – Finspång
Arbetsplats Manpower
Organisationsnummer 5563481588 (Manpower AB)
Anställningsvillkor Heltid Temporary
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Manpower Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med kvalitetssäkring, administration och kontroller. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att kontrollera detaljer okulärt, hantera mätprotokoll i SAP, utfärda felrapporter och koordinera dessa samt dagligen samarbeta med operatörer och tekniker i kvalitetsfrågor. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, globalt och spännande företag i Finspång som är verksamt inom energibranschen och uppdraget kommer att vara sex månader men där goda chanser till förlängning finns.

Är du en noggrann person med sinne för detaljer och har hög analytisk förmåga? Då är detta en ypperlig chans för dig att arbeta som Kontrollant hos Siemens i finspång. Det är ett konsultuppdrag som varar sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Siemens Energy AB.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som har en hög analytisk förmåga, är riskmedveten och klarar av att ta stort ansvar. Det är av stor vikt att du är noggrann och uppskattar ordning och reda samt är en lagspelare som klarar av att arbeta både enskilt men även i grupp. Har du erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare är det meriterande men inget krav. Du bör ha god datorkunskap då det är ett vanligt förekommande hjälpmedel om dagarna.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Edlund via e-post: peter.edlund@manpower.se.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Är du intresserad av tjänsten på Manpower? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, stålindustri är 2022-05-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.