Kvalitetsansvarig i projekt

Ledig tjänst på Unik Resurs i Sverige AB

Sök ledigt jobb som Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin i Finspång. Nu finns det en ledig tjänst på Unik Resurs i Sverige AB i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är uthyrning uthyrning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-05.

Hitta till arbetsplatsen på Unik Resurs i Sverige AB

Arbetsplatsen hos Unik Resurs i Sverige AB ligger i Finspång i Östergötlands län.

Yrke Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Arbetsort Östergötlands län – Finspång
Arbetsplats Unik Resurs i Sverige AB
Organisationsnummer 5560525833 (Unik Resurs i Sverige AB)
Anställningsvillkor uthyrning uthyrning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-05

Unik Resurs i Sverige AB Företagspresentation

Vi söker nu en kvalitetsansvarig i projekt till en av våra internationella kunder i Finspång. I rollen kommer du ansvara för att identifiera lokala föreskrifter och certifieringskrav som gäller för installationen av produkterna och kommunicera detta till projektet, du kommer vara koordinator gällande alla certifieringsaktiviteter. I rollen kommer du även att planera och dokumentera alla aktiviteter som krävs för att uppfylla certifieringen och/eller lokala bestämmelser.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Arbetet innebär mycket samarbete med tillsynsmyndigheter och organisationer som tredje part, till exempel gällande insamling och överlämnande av nödvändig dokumentation samt inspektioner. Arbetet kan innebära affärsresor. I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
- att stödja och kommunicera till projekten gällande certifieringar och kravställanden.
- kontraktsgranskning, där du identifierar lokala regler och certifieringskrav och dokumenterar och analyserar dessa krav på ett strukturerat sätt.
- att samarbeta med myndigheter och tredjepartsorganisationer för att verifiera kraven och för att få nödvändiga godkännanden.
- strategier för beslut gällande certifieringsplaner i projektet.

Din profil

Vi söker en person med gedigen erfarenhet av liknande kvalitetsarbete som beskrivits ovan. Förmodligen har du en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis maskinteknik eller annan teknisk inriktning. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.Som person måste du vara trygg med att vara självgående relativt snabbt i uppdraget för att kunna ta dig an pågående projekt. Din servicenivå är hög och du är flexibel vilket gör att du har lätt för att prioritera i det dagliga arbetet och fatta egna beslut samtidigt som du ha lätt för att samarbeta och trivs med att vara en del av ett team.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Linda Connbo och nås på 070-795 01 89 eller på linda.connbo@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Är du intresserad av tjänsten på Unik Resurs i Sverige AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin är 2021-12-05.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.