Isoleringsmontör- Falun

Ledig tjänst på Kraftsam Personal AB

Sök ledigt jobb som Ventilationsisolerare i Falun. Nu finns det en ledig tjänst på Kraftsam Personal AB i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön - Fast lön. Arbetet är Heltid Rekrytering. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-23.

Hitta till arbetsplatsen på Kraftsam Personal AB

Arbetsplatsen hos Kraftsam Personal AB ligger i Falun i Dalarnas län.

Yrke Ventilationsisolerare
Arbetsort Dalarnas län – Falun
Arbetsplats Kraftsam Personal AB
Organisationsnummer 5591216204 (Kraftsam Personal AB)
Anställningsvillkor Heltid Rekrytering
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön - Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-23

Kraftsam Personal AB Är du en driven Isoleringsmontör? Bli STICAB nya tillskott och sök tjänsten redan idag!

STICAB söker dig som är isoleringsmontör och har några års branscherfarenhet.STICAB är ett företag som har filialer i större delen av landet och arbetar inom segmentet teknisk isolering. Vi ser att det finns mycket arbete i regionen Dalarna och behöver nya medarbetare till vår avdelning i Falun.


Din profil

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga, meriterande är om du har ett par års erfarenhet från branschen.


Vi ser att du har ett stort intresse för teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad. Du vill bli en del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör. Krav för tjänsten är att du besitter B-Körkort. Vi söker dig som kan yrket och vill få bra och trevliga kollegor på ett företag som satsar och ställer upp för sina anställda.


Din kompetens


Du ska ha minst 2 års erfarenhet av teknisk isolering. Du ska ha kunskap att utan problem montera rörskål med ytbeklädnad, men även nät- och lamellmatta. Kunskap inom plåtbeklädnad är meriterande, B-körkort är ett krav. Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skriftDu ska kunna arbeta självständigt och du ska trivas med att ta eget ansvar över arbetet. Du behöver vara bekväm med att ta egna beslut. Det är också viktigt att kunna samarbeta med andra yrkesgrupper och vara flexibel. Arbetet sker i team med andra yrkesgrupper, men även i team med andra isoleringsmontörer. Du behöver ha erfarenhet av att utföra egenkontroller av eget arbete och du behöver ha kunskap att material- och tidsberäkna och isoleringsarbeten.Tjänsten utgår från STICAB kontoret och plåtverkstad i Falun, men arbete på andra orter, främst i Dalarna, är vanligt förekommande. Lönen är enligt avtal.


I denna rekrytering samarbetar STICAB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se. Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Kraftsam Personal AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ventilationsisolerare är 2024-08-23.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb