Studielönsplatser till Medicin, Kirurgi, Infektion och Psykiatri

Ledig tjänst på Region Dalarna

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Falun. Nu finns det en ledig tjänst på Region Dalarna i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100% , Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-12.

Hitta till arbetsplatsen på Region Dalarna

Arbetsplatsen hos Region Dalarna ligger i Falun i Dalarnas län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Dalarnas län – Falun
Arbetsplats Region Dalarna
Organisationsnummer 2321000180 (REGION DALARNA)
Anställningsvillkor 100% , Tillträde enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-12

Region Dalarna

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.Nu har du som sjuksköterskestuderande chansen att få studielön under din sista termin på sjuksköterskeprogrammet!

Vi söker dig som studerar till sjuksköterska och har ett intresse av att arbeta i slutenvården på Kirurgkliniken Falun, Medicinkliniken Falun, Infektionskliniken Falun, Allmänpsykiatrin och Rättspsykiatrin.Studielönsplatser till Medicin, Kirurgi, Infektion och Psykiatri

Arbetsuppgifter


Vi erbjuder dig en anställning från början av termin sex. Under denna anställning arbetar du två dagar i månaden på avdelning och får en studielön på 18 000 kronor per månad fram tills du har tagit examen.

När du har avslutat sjuksköterskeprogrammet och erhållit din legitimation fortsätter din anställning tillsvidare på den avdelning där du erbjudits studielönsplats som legitimerad sjuksköterska och du ingår då i det ordinarie teamet runt patienten.

Förutom studielön får du även erfarenhet och hinner bekanta dig med dina nya kollegor under hela terminen innan det är dags att börja arbeta som sjuksköterska. Dessutom erbjuder Medicinkliniken, Kirurgkliniken och Infektionskliniken kliniskt basår under ditt första anställningsår, då 10% av din arbetstid förläggs på studier, där föreläsningar, handledning och mentorskap med en mer erfaren sjuksköterska ingår. Inom psykiatrin erbjuds du istället en gedigen introduktion och handledning av en mer erfaren sjuksköterska.


Övrig information
Kvalifikationer


Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande, sista terminen på sjuksköterskeprogrammet och förväntas ta examen och erhålla din sjuksköterskelegitimation under våren 2024.

Vi kommer att lägga stor vikt vid att du har ett intresse för avdelningen du söker till och ambitionen att stanna kvar där .

Studielönsplatserna är fördelade enligt följande:

  • 2 platser till Kirurgkliniken Falun
  • 2 platser till Medicinkliniken Falun
  • 1 plats till Infektionskliniken Falun
  • 1 plats till Allmänpsykiatrin
  • 1 plats till Rättspsykiatrin

Ange i din ansökan vilken verksamhet du är intresserad av.

Låter detta intressant? Ansök redan idag!

Bifoga CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du är intresserad av en studielönsplats. Beskriv gärna hur du tänker dig att den kommande yrkesrollen som sjuksköterska kommer att bli. Ange två kontaktpersoner som vi kan kontakta för referenser.


Ansökan


Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.


Är du intresserad av tjänsten på Region Dalarna? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-12-12.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb