Personlig Assistent till aktiv man

Ledig tjänst på Enigheten Personligassistans AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Falun. Nu finns det en ledig tjänst på Enigheten Personligassistans AB i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-05-03.

Hitta till arbetsplatsen på Enigheten Personligassistans AB

Arbetsplatsen hos Enigheten Personligassistans AB ligger i Falun i Dalarnas län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Dalarnas län – Falun
Arbetsplats Enigheten Personligassistans AB
Organisationsnummer 5567175178 (Enigheten Personligassistans AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Enigheten Personligassistans AB

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder.

Assistansen utförs i hemmet och på aktiviteter utanför hemmet. Du arbetar där jag befinner mig. Min personliga integritet betyder mycket för mig. För att jobba hos mig behöver du vara lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet.

Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du har jobbat som personlig assistent men dock inget krav.

Jag är en aktiv man i 40års åldern som bor i Falun. Mina intressen är Hockey ,minigolf, bio, musik mm. sitter i permobil och behöver hjälp med allt i min vardag.

Du som söker måste kunna arbeta dygn samt helger. Vi söker en tim-vikare vid behov.

P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot ansökningar via mailen.


Är du intresserad av tjänsten på Enigheten Personligassistans AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-05-03.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb