Tandsköterska sökes till Verksamhetsområde Falkenberg

Ledig tjänst på FTV Falkenberg, FTV Getinge, FTV Ullared

Sök ledigt jobb som Tandsköterska i Falkenberg. Nu finns det en ledig tjänst på FTV Falkenberg, FTV Getinge, FTV Ullared i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-10.

Hitta till arbetsplatsen på FTV Falkenberg, FTV Getinge, FTV Ullared

Arbetsplatsen hos FTV Falkenberg, FTV Getinge, FTV Ullared ligger i Falkenberg i Hallands län.

Yrke Tandsköterska
Arbetsort Hallands län – Falkenberg
Arbetsplats FTV Falkenberg, FTV Getinge, FTV Ullared
Organisationsnummer 2321000115 (REGION HALLAND)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-10

FTV Falkenberg, FTV Getinge, FTV Ullared Arbetsuppgifter
Vi söker nu en tandsköterska till Verksamhetsområde Falkenberg.

I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetet består bland annat av assistans, arbete i team med delegerade arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception.

Vårt verksamhetsområde består av tre Folktandvårdskliniker; Folktandvården Falkenberg, Folktandvården Getinge samt Folktandvården Ullared. Vi erbjuder en individuell lösning för att kunna får det bästa av två världar, dels att få jobba på en stor klinik med många kollegor och högt patientflöde kontra den mindre kliniken som upplevs mer familjär och lugn. Detta ger dig möjligheten att utveckla och dela med dig av din professionella erfarenhet samtidigt som du blir en viktig del av gemenskapen på varje plats. 

Om arbetsplatsen
Folktandvården Falkenberg
Vi är lokaliserade i moderna lokaler, där du kommer att jobba tillsammans med cirka 30 kollegor inom olika professioner. Kliniken ligger centralt i Falkenberg och är samlokaliserad med vårdcentralen. Det finns goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut med närhet till bussar och tåg. Kliniken har 14 000 listade patienter och mer än hälften av dessa är barn. Ortodonti är inrymd i samma lokaler. Vi som arbetar här har varierande bakgrund och erfarenhet och vi har ett gott medarbetarskap som du kommer att bli en del av.

Folktandvården i Getinge är en mindre klinik med tre behandlingsrum. Hela kliniken totalrenoverades 2023 och har nu ljusa och moderna lokaler. Goda pendlingsmöjligheter med buss från Halmstad och Falkenberg. Kliniken är i dagsläget öppen fyra dagar i veckan, tisdag - fredag och bemannas av en arbetsgrupp på 4 personer. Även tandläkare och tandsköterskor från kliniken i Falkenberg hjälper till med bemanningen

Folktandvården Ullared
Folktandvården i Ullared är en mindre, familjär klinik på den halländska landsbygden och vi är en arbetsgrupp på 10 personer. På kliniken utfördes en totalrenovering under 2019, så vi har fem nyrenoverade behandlingsrum och bland annat ny inredning och nya unitar. Kliniken ligger samlokaliserad med vårdcentralen på orten. Det finns goda pendlingsmöjligheter från såväl Falkenberg som Varberg.

Kvalifikationer
Du som söker har en godkänd tandsköterskeutbildning. 

Vi söker en positiv och energifylld utbildad tandsköterska till vårt dreamteam. Att vara flexibel, strukturerad och att kunna ligga steget före är viktiga kompetenser för att lyckas i tjänsten. Du ställer dig positiv till teamarbete på flera rum. God samarbetsförmåga är en förutsättning. 

Vi ser positivt på att medarbetare är aktiva och bidrar till arbetsplatsens utveckling. Klinikerna använder sig av ett strukturerat förbättringsarbete med kontinuerlig uppföljning för ökad delaktighet. Kreativitet, idéer och förslag som kan leda till ett effektivare och bättre omhändertagande av våra gemensamma patienter värdesätts. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift samt god datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!Vårt erbjudande
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/formaner/ vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på FTV Falkenberg, FTV Getinge, FTV Ullared? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Tandsköterska är 2023-12-10.

Sök andra jobb som tandsköterska

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Halmstad
  Tandsköterska till Folktandvården Halmstad och Hylte

  Ledigt jobb som tandsköterska på REGION HALLAND i Halmstad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Kungsbacka
  Tandsköterska sökes till Folktandvården Kolla

  Ledigt jobb som tandsköterska på REGION HALLAND i Kungsbacka

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Hylte
  Folktandvården Hyltebruk söker Tandsköterska

  Ledigt jobb som tandsköterska på REGION HALLAND i Hylte

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Falkenberg
  Tandsköterska sökes till Verksamhetsområde Falkenberg

  Ledigt jobb som tandsköterska på REGION HALLAND i Falkenberg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Falkenberg
  Tandsköterska

  Ledigt jobb som tandsköterska på Praktikertjänst AB i Falkenberg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Falkenberg
  Tandsköterska till Tandvårdshuset i Falkenberg

  Ledigt jobb som tandsköterska på Tandläkare Johan Blomkvist AB i Falkenberg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska