Är du vår nya Medarbetare i Falkenberg

Ledig tjänst på Kundpartner Syd AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Falkenberg. Nu finns det en ledig tjänst på Kundpartner Syd AB i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-05-03.

Hitta till arbetsplatsen på Kundpartner Syd AB

Arbetsplatsen hos Kundpartner Syd AB ligger i Falkenberg i Hallands län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Hallands län – Falkenberg
Arbetsplats Kundpartner Syd AB
Organisationsnummer 5567275861 (Kundpartner Syd AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Kundpartner Syd AB

Vill du bli en del av ett starkt team och har en positiv- och lösningsfokuserad attityd?

Vi söker en medarbetare för vårt städ och serviceteam i Falkenberg.

Du som söker tjänsten har goda kunskaper inom städ och service med dokumenterad erfarenhet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att städa i våra kunders lokaler. Tjänsten är främst förlagd till dagtid vardagar men kan innehålla varierande schema med kväll och eller helgarbete. Tillsammans med teamet ansvarar du för service och renhållning utav våra objekt.

Du kan arbeta självständigt samtidigt som du är samarbetsvillig och flexibel i ditt arbete. Vi söker en glad och positiv medarbetare som vill utvecklas inom yrket.

Tidigare erfarenhet av lokalvård och dess metoder är ett krav för denna anställning. Kunskaper inom golvvård och fönsterputs är meriterande. Likaså körkort.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Tjänsten är på 75% med start enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande.Är du intresserad av tjänsten på Kundpartner Syd AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2024-05-03.

Sök andra jobb som städare/lokalvårdare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb