Extrajobb som Folierare – Ledigt jobb i Falkenberg

Ledig tjänst på Today Consulting

Sök ledigt jobb som Fordonsmontör i Falkenberg. Nu finns det en ledig tjänst på Today Consulting i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 - 6 månader. Sök jobbet senast 2020-11-28.

Hitta till arbetsplatsen på Today Consulting

Arbetsplatsen hos Today Consulting ligger i Falkenberg i Hallands län.

Arbetsort Hallands län – Falkenberg
Arbetsplats Today Consulting
Organisationsnummer 5590920640 (Today Consulting AB)
Anställningsvillkor Deltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 3 - 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2020-11-28

Today Consulting Till ett företag i Falkenberg söker vi en Folierare som kan arbeta med foliering av bilar vid deras arbetstoppar.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av yrket, men viktigast är att du vill jobba med att foliera bilar, och har ett bilintresse.

Utbildning inom yrket är självklart meriterande, likaså kunskaper i Corel Draw. Även kunskaper inom hantverk/snickeri är en bra förutsättning för yrket.

Låter detta som ett jobb för dig? Sök redan idag! Urvalsprocessen kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Är du intresserad av tjänsten på Today Consulting ? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonsmontör är 2020-11-28.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Lediga jobb i Hallands län

Här hittar du alla tjänster inom Industriell tillverkning i Hallands län som finns att söka nu.