Hemtrevligt Falköping

Ledig tjänst på Hemtrevligt i Skaraborg AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Falköping. Nu finns det en ledig tjänst på Hemtrevligt i Skaraborg AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Hemtrevligt i Skaraborg AB

Arbetsplatsen hos Hemtrevligt i Skaraborg AB ligger i Falköping i Västra Götalands län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Västra Götalands län – Falköping
Arbetsplats Hemtrevligt i Skaraborg AB
Organisationsnummer 5592142177 (Hemtrevligt i Skaraborg AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Hemtrevligt i Skaraborg AB

Om jobbet

Hemtrevligt är ett kvalitetsföretag inom Städbranschen. Huvudkontoret är lokaliserat i Falköping mitt i gamla Skaraborg. Som ett ledande städbolag inom premiumsektorn i Sverige kombinerar hemtrevligt både privatkunder och företagskunder detta med en ständig utveckling och förfining av våra tjänster.

Om Företaget

Företaget har idag kontor i 3 städer och cirka 25 anställda.

Hemtrevligt är ett företag där personalen gör skillnad och tillsammans gör vi våra kunders tillvaro lättare bättre och renare med stor passion engagemang och stolthet. Hemtrevligt är ett familjeägt bolag och det enda premiumbolaget inom städbranschen är i Sverige.

OM ROLLEN

Som kundansvarig servicepersonal har du en avgörande roll i att skapa en fantastisk upplevelse för våra kunder. Du är ansiktet utåt för vår verksamhet och den som tar hand om kunden och dess förväntningar samt önskemål, alltid med ett leende. Du skapar en upplevelse med ditt personliga glada trevliga bemötande. Till detta lägger vi till doft och en personlig känsla i vårt uppdrag hos kunden.

Vi söker dig som har ett brett ansvarstagande i att leverera en 5-stjärning service till dina kunder genom att alltid vara kundfokuserat och alltid se till att kundens bästa är i ditt fokus.

Du behöver ha god kännedom och intresse av städ för att kunna ge råd och tips till dina kunder när de efterfrågar det. Vi kommer att spetsa dina städkunskaper hos oss med intern utbildning. För att vara eller bli framgångsrik i denna roll behöver du tycka om olika typer av människor vara personlig utan att bli privat samt på ett naturligt vis kunna leverera en skräddarsydd service till varje unik kund. I rollen är du prydligt klädd i i vår arbetsdress.

Vem är du?

Vi söker en person som är självgående strukturerad ansvarstagande och har mycket energi. Du har hög social kompetens och du brinner för uppgiften att ge dina kunder en fantastisk femstjärnig service. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken och då gärna från hotellbranschen.

B körkort krävs för uppdraget, samt tillgång till egen bil.

Krav på god kunskap i svenska språket både i skrift och tal.

Vi söker personal i Skövde, Lidköping och Falköping.

Vi erbjuder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 till 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Men vi söker också timvikarier

En spännande resa och utmaning i att vara med att skapa Sveriges bästa och största premiärbad bolag inom städs sektorn. En härlig arbetsplats med fantastiska hem företag kunder och arbetskollegor.

Arbetsplatsen är där dina kommande kunder finns lokaliserade.

Du får en bil att använda i tjänsten när planering och schema tillåter detta annars används egen bil i tjänsten.

Välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev samt CV med foto.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Passar denna beskrivningen in på dig? Är du redo för nya utmaningar? Vi ser fram emot ett mail med personligtbrev och CV med bild. Intervjuer sker löpande.


Är du intresserad av tjänsten på Hemtrevligt i Skaraborg AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-12-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb