Pedagog / Förskolelärare - Dalénium Science Center

Ledig tjänst på Dalénium Sience Center

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Falköping. Nu finns det en ledig tjänst på Dalénium Sience Center i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast. Arbetet är 100% semestertjänst. Tillträde: Snarast möjligt Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-04.

Hitta till arbetsplatsen på Dalénium Sience Center

Arbetsplatsen hos Dalénium Sience Center ligger i Falköping i Västra Götalands län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Västra Götalands län – Falköping
Arbetsplats Dalénium Sience Center
Organisationsnummer 5567131130 (Tarasso AB)
Anställningsvillkor 100% semestertjänst. Tillträde: Snarast möjligt Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-04

Är du en entusiastisk pedagog med passion för naturvetenskap och lärande?
Brinner du för att göra skillnad genom att skapa mening och engagemang?
Nu letar vi med ljus och lykta efter en kunnig pedagog som vill bli en ny stjärna på Dalénium – Science Center.

Dalénium – Science Center vill genom pedagogiska teman och experiment stimulera och utveckla ett intresse för teknik, naturvetenskap och matematik hos främst barn och ungdomar. Verksamheten skall sprida kunskap och vara en upplevelse samt skapa ett lustfyllt lärande och en bildning för alla, där upptäckarglädje och kreativitet står i centrum.

Om rollen
Här kommer du få arbeta med pedagogiken inom matematik, no och teknik och till skillnad från skolan följer vi inte eleverna i undervisningen utan det kommer hela tiden nya grupper i olika åldrar som ska inspireras inom ämnesområdena. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och huvuduppdraget är att tillsammans i gruppen av pedagoger utveckla verksamheten, bland annat genom att ta fram idéer på nya program eller projekt samt genomföra dessa tillsammans.

Du ska förutom att ta hand om grupper även hålla shower, visningar och andra aktiviteter inom verksamheten. Du ska visa, förklara och väcka intresset för ämnet och få besökarna att vilja lära mer.

Vem söker vi
Vi söker en inspirerande glädjespridare som trivs i händelsernas centrum.  För att lyckas i rollen har du en högskoleutbildning inom pedagogik för skolans lägre åldrar samt ett stort intresse för teknik, naturvetenskap och matematik.  Några års erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i åldern 4–12 år ser vi som meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att passa in hos oss behöver du vara nyfiken och lösningsorienterad, samtidigt som du förmåga att arbeta med detaljerna men även se helheten i verksamheten. Du trivs att arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du ska kunna arbeta både strategiskt och operativt. Du är självgående och trivs med en varierande vardag.  

Då vi själva bygger upp nya teman med tillhörande experiment samt att visst underhåll av dessa är det bra om du är händig. 

Flytande svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska är en förutsättning för tjänsten.

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Annchen Kull, telefon 0723-39 70 34 eller annchen@tarasso.se

Vi tillämpar löpande urval och ser därför att du skickar din ansökan redan i dag!

För mer information om verksamheten se www.dalenium.com
Är du intresserad av tjänsten på Dalénium Sience Center? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-08-04.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb