Behandlingsassistent - semestervikariat för dig som vill göra skillnad

Ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Gudhemsgården

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Falköping. Nu finns det en ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Gudhemsgården i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2022-06-13 Vi kommer löpande kalla till intervjuer och tillträdesdatum är enligt överenskommelse. .. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2022-06-12.

Hitta till arbetsplatsen på Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Gudhemsgården

Arbetsplatsen hos Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Gudhemsgården ligger i Falköping i Västra Götalands län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Västra Götalands län – Falköping
Arbetsplats Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Gudhemsgården
Organisationsnummer 2021004508 (Statens Institutionsstyrelse)
Anställningsvillkor Heltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2022-06-13 Vi kommer löpande kalla till intervjuer och tillträdesdatum är enligt överenskommelse. .
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Gudhemsgården Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning.

SiS LVM-hem Gudhemsgården tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk.

ARBETSUPPGIFTER
Gudhemsgården erbjuder en intressant och trevlig arbetsplats med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. Arbetet som behandlingsassistent är varierande och omfattar allt från att skapa en trivsam och fungerande vardag för våra klienter till att motivera dem till fortsatt vård i frivilliga former. Vi lägger stor vikt vid att skapa en stabil och trygg miljö. Det innebär att du är den viktigaste resursen i verksamheten genom din förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Alla insatser och åtgärder ska vägledas av SiS värdeord: respekt, omtanke och tydlighet.

KVALIFIKATIONER
För semestervikariat krävs ingen formell utbildning. Känner du dig lockad av ett arbete där du kan göra skillnad och bidra till förändring är du välkommen med din ansökan. Eftergymnasial utbildning som behandlingspedagog, socialpedagog, undersköterska/skötare, fritidsledare eller erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med stort engagemang, positiv människosyn, personlig mognad och god samarbetsförmåga.

Körkort är ett krav, då det ingår en hel del resor i uppdraget.


ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Är du intresserad av tjänsten på Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Gudhemsgården? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-06-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.