Barnskötare till Junibacken, Lilla Gunghästen och Sörgården

Ledig tjänst på Barn- och utbildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Falköping. Nu finns det en ledig tjänst på Barn- och utbildningsförvaltningen i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-16.

Hitta till arbetsplatsen på Barn- och utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Barn- och utbildningsförvaltningen ligger i Falköping i Västra Götalands län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Västra Götalands län – Falköping
Arbetsplats Barn- och utbildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120001744 (FALKÖPINGS KOMMUN)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-16

Brinner du för barns utveckling och tycker om att arbeta i projekt där barnens tankar och idéer ligger till grund för det fortsatta arbetet? Välkommen att söka jobb hos oss inom Samverkansområde C där förskolorna Trollet, Sörgården, Lilla Gunghästen och Junibacken ingår.

Vår vision är: "Våra förskolor ska vara en demokratisk mötesplats för en hållbar framtid där trygghet och glädje genomsyrar utbildningen."

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss möter du en blandning av erfarna pedagoger och nyutexaminerade, förskollärare och barnskötare, alla drivna mot samma mål, att ge barnen de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Vi har högt i tak och driver utveckling genom projekterande arbetssätt med den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt redskap. Våra lärmiljöer är i ständig förändring utifrån barnens intressen och tankar.

På våra förskolor talar vi många olika språk och vi ser detta som en tillgång. Det språkutvecklande arbetssättet genomsyrar verksamheten.  

För oss är det viktigt med ständig utveckling, därför får våra arbetslag regelbunden pedagogisk handledning. Vår ateljerista som finns i våra verksamheter inspirerar och utvecklar vårt projekterande arbetssätt genom olika uttrycksformer tillsammans med pedagoger och barn.

Nätverksträffar ligger till grund för det kollegiala lärandet mellan förskolorna i vårt samverkansområde. Det skapar förutsättningar för en likvärdig förskola och tillsammans har vi arbetat fram gemensamma dokument så som Utbildningsplan och Introduktionsplan.

För att skapa förutsättningar för ett reflekterande arbetssätt har vi tre pedagoger som ersätter ordinarie personal så att varje arbetslag får tillfälle att reflektera tillsammans under längre tid.  

Vad söker vi hos dig?
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, gärna med tidigare erfarenheter från pedagogiskt arbete.

Hos oss är det viktigt att du som person är flexibel och tålmodig. Du är professionell i din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga. I våra arbetsgrupper är det viktigt med bra gruppdynamik, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Alla pedagoger har egen Ipad som verktyg för dokumentation. Vi har fyra kompetensutvecklingsdagar/läsår. Falköpings kommun erbjuder friskvårdsbidrag, allväderskläder, pedagogiska måltider och fritt kaffe och te.

Upplysningar
I denna rekryteringen har vi löpande urval - ansök därför redan idag! Tjänsten kan eventuellt bli tillsatt internt om överskott av kompetens identifieras inom organisationen och då avbryts denna rekrytering.

Om du blir erbjuden anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

I Falköpings kommun skapas nu en ny skolorganisation och vi gör stora satsningar på våra förskolor och skolor – både på landsbygden och i tätorten. Vi utvecklar organisationen, bygger om och bygger nytt. Allt för att våra barn och unga ska få förutsättningar för en så bra och likvärdig skola som möjligt och samtidigt skapa attraktiva arbetsplatser för våra pedagoger.Framtiden nästa – för skolan och oss på FalbygdenFalköpings kommun
Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling. Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.


Undrar du vad som finns att göra och se när du inte jobbar hos oss? Gå in på https://www.livetiskaraborg.se/och upptäck alla Skaraborgs möjligheter!


Övrigt
För att hantera ansökningar använder vi Varbi. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Om du av något skäl inte kan söka via Varbi (t.ex. skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Är du intresserad av tjänsten på Barn- och utbildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-04-16.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Falköping
  Vik. Barnskötare Gudhems och Stenstorps förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på FALKÖPINGS KOMMUN i Falköping

  Sök jobbet som barnskötare
 • Vara
  Barnskötare

  Ledigt jobb som barnskötare på Vara kommun i Vara

  Sök jobbet som barnskötare
 • Falköping
  Vikarietjänst skola, förskola, kök och lokalvård

  Ledigt jobb som barnskötare på Åsle Friskola ekonomisk fören i Falköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Lerum
  Timvikarier till Förskola/Skola

  Ledigt jobb som barnskötare på Lerums kommun i Lerum

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Munkedal
  Skorpans djur-och naturförskola söker barnskötare/kock för korttidsvikariat

  Ledigt jobb som barnskötare på Skorpans djur- och naturförskola AB i Munkedal

  Sök jobbet som barnskötare
 • Falköping
  Barnskötare Vartofta förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på FALKÖPINGS KOMMUN i Falköping

  Sök jobbet som barnskötare
 • Falköping
  Barnskötare till förskolorna Hästbacken, Vindängen, Urd och Mösseberg.

  Ledigt jobb som barnskötare på FALKÖPINGS KOMMUN i Falköping

  Sök jobbet som barnskötare
 • Falköping
  Barnskötare till Junibacken, Lilla Gunghästen och Sörgården

  Ledigt jobb som barnskötare på FALKÖPINGS KOMMUN i Falköping

  Sök jobbet som barnskötare
 • Mark
  Barnskötare till Bybarna

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Bybarna, Ek. För. i Mark

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Vänersborg
  Tenggrenstorps förskola söker resursförstärkning till team

  Ledigt jobb som barnskötare på Vänersborgs kommun i Vänersborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare