Montör

Ledig tjänst på Lövånger Elektronik Fagersta AB

Sök ledigt jobb som Kretskortsmontör i Fagersta. Nu finns det en ledig tjänst på Lövånger Elektronik Fagersta AB i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-03-13.

Hitta till arbetsplatsen på Lövånger Elektronik Fagersta AB

Arbetsplatsen hos Lövånger Elektronik Fagersta AB ligger i Fagersta i Västmanlands län.

Yrke Kretskortsmontör
Arbetsort Västmanlands län – Fagersta
Arbetsplats Lövånger Elektronik Fagersta AB
Organisationsnummer 5562523158 (Lövånger Elektronik Fagersta AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-13

Lövånger Elektronik Fagersta AB

Vi söker nu en medarbetare till vår produktion i Fagersta.

LEAB i Fagersta är en del av LEAB-gruppen med sitt huvudsäte i Lövånge. Till vår produktion i Fagersta är vi nu i behov av att stärka upp vår organisation med en medarbetare som i huvudsak kommer att arbeta med montering av våra elektronikprodukter, som vi primärt levererar till svenska industrikunder.

Den verksamhet vi bedriver idag är starkt beroende av alla medarbetares flexibilitet och engagemang. Därför söker vi nu dig som har en grundläggande kunskap om teknik och har erfarenhet av maskiner, och som därtill är villig att rycka in där det behövs.

Meriterande om du har kunskap och erfarenhet av lödning.

Kvalifikationer för tjänsten

· Gymnasial utbildning

· Erfarenhet av att arbeta med maskiner

· Tekniskt intresserad

· Erfarenhet av lödning

· Flexibel

· Ett stort mått av noggrannhet

· God fysik

· God datorvana
Är du intresserad av tjänsten på Lövånger Elektronik Fagersta AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kretskortsmontör är 2024-03-13.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb