Säsongsarbete, Betkampanjen 2022

Ledig tjänst på Nordic Sugar Örtofta

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Eslöv. Nu finns det en ledig tjänst på Nordic Sugar Örtofta i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2022-06-04.

Hitta till arbetsplatsen på Nordic Sugar Örtofta

Arbetsplatsen hos Nordic Sugar Örtofta ligger i Eslöv i Skåne län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Skåne län – Eslöv
Arbetsplats Nordic Sugar Örtofta
Organisationsnummer 5564561602 (Nordic Sugar AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-04

Nordic Sugar Örtofta

Var med och utveckla framtidens livsmedelsindustri!

På Nordic Sugar Sverige arbetar vi med den hållbara livsmedelskedjan i fokus – och för att hela tiden utveckla nya, resurssmarta lösningar. Vår ambition är att innan 2045 ha en helt koldioxidneutral produktion. På vårt sockerbruk i Örtofta bygger vi nu en anläggning för att ta hand om fossilfri energi från ett närliggande värmeverk vilket från 2022 innebär en direkt reduktion av fossil energi med upp till 25 procent. En stor del av våra produkter transporteras med tåg.

Våra sockerbetor kommer från ca 1000 odlare i södra Sverige och våra produkter säljs under varumärkena Nordic Sugar för industrin och Dansukker för konsumenter. Av resterna från sockertillverkningen gör vi högkvalitativt foder.

Nordic Sugar Sverige har en attraktiv placering mitt i matregionen Skåne, strax utanför kunskapsstaden Lund, och inom företaget finns goda karriärmöjligheter. Vi ingår i Nordzucker som med en omsättning på ca 1,5 mdr euro är en av Europas ledande sockerproducenter.

Till betkampanjen 2022, d.v.s. den period då vi tillverkar socker- och foderprodukter från kontraktsodlade sockerbetor, söker vi ett antal säsongsmedarbetare som kompletterar vår ordinarie arbetsstyrka.

Betkampanjen beräknas pågå från början av september 2022 till mitten av januari 2023. Arbetet bedrivs på 3-skift, 2-skift och dagtid. Vi har ett antal tjänster inom ett flertal arbetsområden, bland annat maskinoperatör, processoperatör, lokalvårdare, lastmaskinförare mm.

Vi söker dig i första hand som kan tänka dig att arbeta under säsong som en del i ditt livsmönster och därför kan återkomma under flera år.

Truckkort, lastarekort, eller liftkort är en klar merit då det är ett krav i ett antal av våra befattningar.

Vi arbetar med livsmedelstillverkning och det är därför viktigt att du har känsla för kvalité och förstår vikten av våra hygienkrav.

Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete inom livsmedelstillverkning i en dynamisk miljö. Vi sätter produktkvalitet och kunden i fokus.

För ytterligare upplysningar om befattningarna som säsongsarbetare under betkampanjen kan du kontakta vår HR-avdelning; Vesna Spaseska tfn: 0709–539681. För frågor av facklig karaktär kontaktar du IF Metall, Stefan Lind tfn: 0709–539699

Din kompletta ansökan till tjänsterna som ”Säsongsarbete, betkampanjen” lämnar du till oss via länken senast den 2022-06-04.

Ange gärna i det personliga brevet som du bifogar om det är något speciellt arbetsområde som du är intresserad av.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, bemanningsföretag samt säljare av andra rekryteringsverktyg


Är du intresserad av tjänsten på Nordic Sugar Örtofta? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-06-04.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.