Lokalvårdare till MTR Eskilstuna nattarbete deltid

Ledig tjänst på MTR Facility Management

Sök ledigt jobb som Vagnsstädare i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på MTR Facility Management i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Deltid. 82% Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-04-30 Omgående .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-04-23.

Hitta till arbetsplatsen på MTR Facility Management

Arbetsplatsen hos MTR Facility Management ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Vagnsstädare
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats MTR Facility Management
Organisationsnummer 5567627152 (MTR Tunnelbanan AB)
Anställningsvillkor Deltid. 82% Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-04-30 Omgående .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-04-23

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

På Facility Management levererar vi tjänster till resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs bolag för att öka leveranssäkerheten och vara konkurrenskraftiga. Vår strategi innefattar ökad effektivitet, konsolidering och affärsutveckling med fokus på extern försäljning.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu medarbetare till Gredby Depån i Eskilstuna. Som lokalvårdare kommer du att vara delaktig i att bibehålla och säkra städkvalitén.
Vill du jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder? Har du stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vårt samhälle i rullning? Då är du välkommen till MTR!

Dina huvudsakliga uppgifter är:
• Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra depåer och fordon
• Plockstäd
• Toalettstädning
• Avfläckning av väggar eller fordon
• Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
• Borttagning av klistermärken och mindre klotter
• Städning av olika lokaltyper i depån

Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg.

Nu söker vi lokalvårdare för nattarbete med sysselsättningsgrad 82%.
Arbetstider: Kl.19:30-04:30. Du kommer att bli schemalagd vardagar och varannan helg.

Viktig Information!
För dig som väljer ta en anställning hos oss på MTR Mälartåg innebär det att du omfattas av verksamhetsövergång (enligt LAS 6b) till den nya operatören, Transdev, som tar över driften 16/6-2024 .

Trandev har satt upp en
informationssida
där du kan läsa mer om dem samt om deras arbete med att välkomna alla nya medarbetare. Vid frågor kontakta fraga@transdev.se

KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet som lokalvårdare ställer även krav på god fysik och uthållighet.

Vidare har du:
• Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
• B-körkort
• Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
• Förmågan att samarbeta i grupp

Det är meriterande om du har:
• Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer, gärna av fordonsvård och i depåer.
• Erfarenhet av INSTA 800.
• Tidigare erfarenhet av klottersanering.

Rekrytering sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På MTR tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Som ett led i vårt arbete mot en så rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess har vi i denna process valt att samarbete med Hubert.ai
Efter ansökan kommer du att bjudas in till in en chatt-baserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Mycket smidigare för dig som kandidat. Genomför den gärna så fort.
Är du intresserad av tjänsten på MTR Facility Management? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Vagnsstädare är 2024-04-23.

Sök andra jobb som vagnsstädare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb