Stomisjuksjuksköterska till kirurgmottagningen

Ledig tjänst på Region Sörmland

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på Region Sörmland i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och -. Arbetet är Tillsvidare, 100% , Tillträde enligt överenskommelse -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-09-07.

Hitta till arbetsplatsen på Region Sörmland

Arbetsplatsen hos Region Sörmland ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats Region Sörmland
Organisationsnummer 2321000032 (REGION SÖRMLAND)
Anställningsvillkor Tillsvidare, 100% , Tillträde enligt överenskommelse -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå -
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-09-07

Region Sörmland Kliniken för kirurgi och urologi Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Kliniken för kirurgi och urologi är en stor klinik med kirurgi, urologi, bröst och endoskopimottagningar samt en egen dagvårdsavdelning. Vi strävar efter att erbjuda befolkningen i länet kirurgisk vård och behandling med stor kompetens och hög kvalité.

Vi på kirurgmottagningen där även stomimottagningen ingår, är ett härligt gäng där läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare arbetar i team. Här får du ta del av en lärorik och spännande vardag med gott kamratskap och mycket arbetsglädje där patienten alltid är i fokus. Arbetet innefattar mottagningsarbete inom kirurgisk vård. Vi strävar efter att erbjuda kirurgisk vård och behandling med kvalitet som kan vara både planerad och akut inom vår verksamhet.

Vi erbjuder dig:
Individuellt anpassad introduktion
Fortlöpande kompetensutvecklingsdagar under året
Bra arbetsledning med dig som medarbetare i fokus

Dina arbetsuppgifter
Telefonrådgivning.
Egen mottagning i form av pre- och postoperativa besök samt uppföljning enligt nationella riktlinjer. Även mottagning för patienter med mer akuta problem.
Du kommer att träffa patienter från födseln tills livets slutskede, men framför allt vuxna.
Du träffar patienter både i sluten- och öppenvård.
Stomienheten tar även hand om konsultärenden från övriga kliniker på Mälarsjukhuset om tid finns.
Som sjuksköterska i stomiteamet kommer du få förskrivningsrätt av hjälpmedel och får då gå en kurs i detta.

Din kompetens
Du är legitimerad sjuksjuksköterska som har arbetat i några år, erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande. Du är lyhörd och är van att ta ansvar. Du är serviceinriktad, flexibel, kreativ och strukturerad. Har en förmåga att fatta egna beslut och lösa uppkomna problem samt kunna arbeta självständigt ( det finns alltid kompetent personal du kan rådfråga vid behov). Du har lätt för att samarbeta med andra då stor del av arbetet handlar om att arbeta tillsammans i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt intresse för arbetsuppgifterna. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är förlagd dagtid, 40 timmar/vecka, måndag - torsdag 7.30–17.00 och fredagar 7.30-12.30.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Paiman Hassan, 076-135 91 47.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på kliniken för kirurgi och urologi!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2024-09-07.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/) och Instagram (http://www.instagram.com/region_sormland_jobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Är du intresserad av tjänsten på Region Sörmland? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-09-07.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb