Kurator till habiliteringen (vikariat)

Ledig tjänst på Region Sörmland

Sök ledigt jobb som Sjukhuskurator i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på Region Sörmland i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och -. Arbetet är Tidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-08.

Hitta till arbetsplatsen på Region Sörmland

Arbetsplatsen hos Region Sörmland ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Sjukhuskurator
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats Region Sörmland
Organisationsnummer 2321000032 (REGION SÖRMLAND)
Anställningsvillkor Tidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå -
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Region Sörmland Habiliteringsmottagningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Om oss
Vi är en specialistresurs inom Region Sörmland utifrån särskild kunskap om varaktiga funktionsnedsättningar och dess konsekvenser i vardagen. Vårt uppdrag innebär att utreda och att ge habiliterande insatser till barn, ungdomar och vuxna personer med varaktiga funktionsnedsättningar såsom rörelsehinder, flerfunktionshinder, traumatiska hjärnskador, intellektuell funktionsnedsättning och autismspektrumtillstånd. Habiliteringsmottagningen i Eskilstuna är nyrenoverad och naturskönt belägen på Odlarvägen 3, invid Mälarsjukhuset. Vi arbetar utifrån en samlad mottagning i tvärprofessionella team uppdelad i barn-, ungdom- och vuxenteam med patienten i centrum. Vi erbjuder dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete enskilt och i team. Tillsammans med övriga i teamet arbetar du för att ge patienten de bästa förutsättningar att leva ett aktivt och självständigt liv.

Arbetet kräver att du är flexibel och kreativ. Vi ger insatser individuellt och i grupp både på vår mottagning eller på individens vardagsarenor. Mycket arbete utförs tillsammans med patientens nätverk. Vi arbetar utifrån ett beteendemedicinskt synsätt utifrån TBA (tillämpad beteende analys). Vi träffas regelbundet på länsövergripande yrkesträffar, för att diskutera och samverka kring yrkesspecifika frågor. Inom vår verksamhet pågår ett ständigt utvecklingsarbete, där alla medarbetare är delaktiga.
Vi tillämpar flextidsavtal och du erbjuds förmåner från förmånsportalen samt friskvårdsbidrag.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår att ge råd- och samtalsstöd till patienten, anhöriga och andra som ingår i patientens nätverk samt ge information om samhällets övriga service. Du arbetar med samtal (enskilt eller i grupp), utbildning, samordning, information och guidning. I arbetet ingår också ett nära samarbete med andra berörda instanser i samhället och inom regionen t ex Försäkringskassan och psykiatrin.

Din kompetens
För tjänsten är socionomexamen ett krav. Det är meriterande med hälso- och sjukvårdslegitimation eller grundläggande psykoterapikompetens (steg 1). Vi ser gärna att du har erfarenhet av kuratorsarbete inom hälso- och sjukvård och det är meriterande med habiliteringserfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, kreativitet och förmåga att arbeta tillsammans i team, samt samverka med andra aktörer. Eftersom du kommer vara en viktig kugge i det tvärprofessionella teamet är det viktigt att du tycker om att arbeta med andra och tror på att bästa resultat uppnås tillsammans.

Anställningsform
Vikariatsanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse, då en av våra kollegor går på föräldraledighet. Tjänsten är på dagtid, måndag till fredag.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Marika Lindarck, 016-10 42 75.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på habiliteringsmottagningen i Eskilstuna!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-10-08.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Är du intresserad av tjänsten på Region Sörmland? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjukhuskurator är 2023-10-08.

Sök andra jobb som sjukhuskurator

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb