Engagerad personlig assistent, helger till 13 årig pojke

Ledig tjänst på PerformIQ Work AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på PerformIQ Work AB i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Deltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-06.

Hitta till arbetsplatsen på PerformIQ Work AB

Arbetsplatsen hos PerformIQ Work AB ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats PerformIQ Work AB
Organisationsnummer 5567852677 (Performiq AB)
Anställningsvillkor Deltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-10-06

PerformIQ Work AB Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du bli theos nya assistent?

Vi söker dig som vill jobba helg och extra.
Att jobba som personlig assistent är fantastiskt, viktigt, utmanande, roligt och totalt livsavgörande både för dig och din brukare med familj.

För att Theos dagar och nätter ska fungera behöver du vara ordningsam, ansvarstagande, positiv och lösningsfokuserad.
Arbetet syftar till stor del att få en hel familj att fungera och må bra, då hela familjen påverkas av hur Theo mår och hur trygga hans assistenter är. Detta innebär att du behöver ha en stor social förmåga med en balanserad fingertoppskänsla.

Vi är ett stort team där vi lägger stor vikt vid att ställa upp för varandra, ha roligt tillsammans och arbeta fram nya idéer för att skapa trivsel och engagemang.
För att bli en bra personlig assistent behöver du ha en stor personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos den du jobbar med.
Har du viljan att göra gott, en förståelse för funkisvärlden och vill bli en viktigt komponent i ett roligt team?

Hör av dig!Övrigt
Lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.

Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.
Är du intresserad av tjänsten på PerformIQ Work AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-10-06.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb