Medicinsk sekreterare

Ledig tjänst på Region Sörmland

Sök ledigt jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på Region Sörmland i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och -. Arbetet är Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-16.

Hitta till arbetsplatsen på Region Sörmland

Arbetsplatsen hos Region Sörmland ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats Region Sörmland
Organisationsnummer 2321000032 (REGION SÖRMLAND)
Anställningsvillkor Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå -
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-16

Region Sörmland Öron- näsa- halskliniken Region Sörmland (ÖNH), Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Medarbetarenkäten visar att 95 % av våra medarbetare på administrativa enheten öron- näsa- halskliniken (ÖNH) rekommenderar sin arbetsplats. På våra tre sjukhus i länet finns 16 härliga kollegor som längtar efter att just du kommer till oss, för nu söker vi ytterligare en medarbetare. Varmt välkommen att söka tjänsten!

Om oss
Öron, näsa- halskliniken Sörmland är en länsklinik med verksamhet på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm, på Mälarsjukhuset i Eskilstuna och på Nyköpings lasarett.

ÖNH-kliniken Sörmland är en länsklinik med omkring 100 medarbetare. På kliniken erbjuds diagnostik och specialistbehandling av sjukdomar inom ÖNH, hörselvård och logopedi. Inom kliniken finns mottagningar, operationsverksamhet, hörselvårdsmottagningar och logopedimottagningar, samt de administrativa enheterna.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter rymmer sedvanliga uppgifter som genomförs av medicinsk sekreterare, såsom att journaldokumentation och tidsbokning samt telefonservice och posthantering. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Fokus kommer att ligga på att ge service åt hörselvården och att ansvara för öron-, näsa-, halsklinikens reception.

Din kompetens
Vi välkomnar dig som har medicinsk sekreterarutbildning, vilket är ett krav för tjänsten. Vi vill även att du har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Meriterande med någon tidigare erfarenhet inom yrket.

Vi söker dig med energi och lust att arbeta! För att du ska trivas hos oss så tror vi att du är en person som drivs av viljan att ge god service. Du ska även kunna sköta uppgifter med noggrannhet samtidigt som du är drivande i det dagliga arbetet. Du kan arbeta under eget ansvar och du kan självständigt prioritera samt planera ditt arbete. För att passa i den här rollen är det också av betydelse att du kan arbeta tillsammans med andra och tycker att teamkänslan är en viktig del för en god arbetsmiljö.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Administrativ enhetschef, öron-, näsa-, halskliniken Sörmland, Anna Lundström, 072-141 46 43.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på öron-, näsa- halskliniken!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-12-16.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Är du intresserad av tjänsten på Region Sörmland? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare är 2021-12-16.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.