Medicinsk sekreterare

Ledig tjänst på Region Sörmland

Sök ledigt jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på Region Sörmland i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och -. Arbetet är Tidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Region Sörmland

Arbetsplatsen hos Region Sörmland ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats Region Sörmland
Organisationsnummer 2321000032 (REGION SÖRMLAND)
Anställningsvillkor Tidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå -
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-31

Region Sörmland Infektions- och lungkliniken Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Kom och bli en del av vårat gäng, vi är härlig grupp sekreterare som söker en kollega.

Om oss
Infektions- och lungkliniken Sörmland har ett länsövergripande ansvar för specialiserad öppen och sluten infektions- och lungsjukvård. Klinikens sektioner består av infektionsmottagning, lung- och allergimottagning, avdelning, diagnostiskt centrum och sprututbytesmottagning. Den administrativa enheten ansvarar för administration inom de olika sektionerna.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som medicinsk sekreterare är utvecklande och spännande och vi söker nu dig som tycker om att ha varierade arbetsuppgifter och som uppskattar att vara ”all around” på din arbetsplats. Viktigt är att du har en positiv grundinställning, ett stort engagemang i det arbete som du utför och ett fokus på kollegialt samarbete. Innehållet i din tjänst kommer att bestå av omväxlande vårdadministrativa arbetsuppgifter som enheten ansvarar för och även sidouppgifter vid önskemål och/eller vid behov.

Din kompetens
Kravet är att du är utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Det är meriterande med erfarenhet inom yrket och av journalsystemet NCS Cross. Serviceinriktad, strukturerad, flexibel och samarbetsvillig är egenskaper som vi ser hos dig som söker, då vi ständigt utvecklar och effektiviserar arbetssätt tillsammans mot målet att alltid utföra våra uppdrag på bästa möjliga sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Vikariat anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Administrativ enhetschef, Linda Alexandersson, 073-867 09 78.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på infektions- och lungklinikens administrativa enhet!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-12-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Är du intresserad av tjänsten på Region Sörmland? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare är 2021-12-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.