Vi söker en lärare till fordontekniksutbildningen i Eskilstuna

Ledig tjänst på Bättre Bemanning & Rekrytering AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på Bättre Bemanning & Rekrytering AB i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-03.

Hitta till arbetsplatsen på Bättre Bemanning & Rekrytering AB

Arbetsplatsen hos Bättre Bemanning & Rekrytering AB ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats Bättre Bemanning & Rekrytering AB
Organisationsnummer 5593658544 (Bättre bemanning och rekrytering i Sundsvall AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Bättre Bemanning & Rekrytering söker nu för kunds räkning en fordonslärare till vuxenutbildning för personbils- och lastbilsmekaniker.

Vi söker nu en engagerad och erfaren fordonslärare med en stark vilja att utbilda och stödja elever i deras utveckling. Som fordonslärare kommer du att ha möjlighet att forma och inspirera nästa generation personbilsmekaniker och lastbilsmekaniker.

Om tjänsten

Tjänsten innebär undervisning med inriktning personbil och/eller lastbil. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att undervisa, stimulera och leda våra elever i deras lärande. Du kommer att ha ansvar för att lära ut både praktiska och teoretiska delar i utbildningen samt att dokumentera, följa upp, hålla mentorssamtal och erbjuda handledning som en del av ditt arbete.

Kompetens:

Vi letar efter dig som har minst två års dokumenterad erfarenhet inom fordonsmekanik och även erfarenhet av att undervisa vuxna/unga vuxna (16-25 år). Du besitter en omfattande kunskap och erfarenhet inom ämnet samt har förmågan att leverera både teoretisk och praktisk undervisning som är anpassad för att möta elevernas individuella behov och inlärningsstilar. Det är mycket meriterande om du har en lärarexamen eller annan pedagogisk erfarenhet.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper:

Som person utmärks du av enastående samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har en naturlig förmåga att skapa positiva relationer med alla i din omgivning, vilket återspeglas i ditt professionella arbete. Som utbildare är du en inspirerande kraft, som ger dina elever en stark tilltro till sin förmåga att klara av sina studier och lyckas inom en ny bransch. Du strävar efter att främja en kultur av lärande och innovation, och du är konsekvent när det gäller att ge eleverna konstruktiv återkoppling för att hjälpa dem utvecklas.

Ansökan

Denna rekryteringsprocess hanteras av Bättre Bemanning & Rekrytering, har du frågor angående tjänsten kontaktar du rekryterare Mathias Lordell på mejl mathias@battrebr.se eller Patricia Åkerlind på mejl patricia@battrebr.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Är du intresserad av tjänsten på Bättre Bemanning & Rekrytering AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-05-03.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb