Bilmekaniker

Ledig tjänst på Randstad

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på Randstad i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Ej specificerad. Arbetet är Heltid Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-17.

Hitta till arbetsplatsen på Randstad

Arbetsplatsen hos Randstad ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats Randstad
Organisationsnummer 5562421718 (Randstad AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Ej specificerad
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-17

Randstad

Arbetsbeskrivning

Vi söker fler Bilmekaniker,

Bilgruppen Eskilstuna stärker nu upp och söker bilmekaniker. Är du bil- / fordonsmekaniker eller vill växa och utvecklas är du välkommen till oss på Bilgruppen Eskilstuna. Du kanske jobbar i helt annan bransch eller närliggande med fordon/teknik på annat vis. 

Arbetsuppgifter: Som bilmekaniker på Bilgruppen Eskilstuna förväntas du vara noggrann, strukturerad och en lagspelare. Arbetet är mångsidigt och innefattar både nybilar och begagnade bilar, med flera moment som rör bilteknik.

Plats: Tjänsten är förlagd i Eskilstuna.

Anställning: Tjänsten är tillsvidare och heltid (100%).

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-12-10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult kajsa.bjorkman@randstad.se eller emma.bergvall@randstad.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Ansvarsområden

Arbetet är mångsidigt och innefattar både nybilar och begagnade bilar, med flera moment som rör bilteknik. I arbetet som mekaniker hos oss ingår du i vårt engagerade serviceteam där vi lägger stor vikt på utbildning och personlig utveckling.

Vi erbjuder dig möjligheten till vidareutbildning och utveckling inom din yrkesroll. Vi erbjuder dig en fast månadslön, friskvårdsbidrag, familjär stämning bland kollegorna, flertalet gemensamma personalaktiviteter och mycket mer. 

Om du är intresserad av att vara en del av vårt team och vara med och stärka upp vår verkstad i takt med ökad försäljning av både nya och begagnade bilar, ser vi fram emot din ansökan.

Tack för ditt intresse och välkommen till Bilgruppen Eskilstuna!Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt att du har ett intresse för fordon och vill utvecklas. För oss är det viktigt att du har viljan att lära och har en nyfiken inställning till arbetet hos oss. 

I rollen som mekaniker söker vi dig som har:

  • ett intresse och erfarenhet för fordon och mekanik
  • B-körkort
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande

  • kunskap inom elektronik 
  • erfarenhet av felsökning
  • tekniskt kunnande


Om företaget

Bilgruppen Eskilstuna ingår idag i en företagsgrupp med totalt 5 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna, Köping och representerar nybilsmärken Peugeot, DS, Citroen, Opel och Mitsubishi. Till din hjälp har du ett härligt och mycket strukturerat team i en välskött och fin bilanläggning. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla.
Är du intresserad av tjänsten på Randstad? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2023-12-17.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb