Barnskötare för vikariat 100% till Trollskogens Montessoriförskola

Ledig tjänst på Trollskogen i Torshälla Ek Fören, Föräldrakooper

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på Trollskogen i Torshälla Ek Fören, Föräldrakooper i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-08-06.

Hitta till arbetsplatsen på Trollskogen i Torshälla Ek Fören, Föräldrakooper

Arbetsplatsen hos Trollskogen i Torshälla Ek Fören, Föräldrakooper ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats Trollskogen i Torshälla Ek Fören, Föräldrakooper
Organisationsnummer 7696138903 (Föräldrakooperativet Trollskogen i Torshälla Eko)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-06

Trollskogen är en förskola i Torshälla, utanför Eskilstuna, som drivs som ett föräldrakooperativ. Vi erbjuder en pedagogiskt genomtänkt verksamhet i ljusa och harmoniska lokaler. Verksamheten bygger på Maria Montessoris tankar om barns nyfikenhet och naturliga upptäckarglädje. Vi är en familjär & personaltät förskola där vi sätter barnen i centrum.

Förskolan har ett maxtak på 30 barn fördelade på våra två avdelningar, Blåbär och Lingon. Våra yngsta barn går på avdelningen Blåbär och de äldre barnen går på avdelningen Lingon.

Vi har sex-sju pedagoger som arbetar hos oss samt en personal som hjälper oss i köket. Arbetsgruppen har höga ambitioner att utvecklas och att utveckla verksamheten pedagogiskt, samt att hålla hög kvalité på barnens utbildning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Då en av pedagogerna ska gå på föräldraledighet framöver söker vi dig som är utbildad och erfaren barnskötare gärna med montessoriutbildning och/eller erfarenhet samt intresse för pedagogiken. Vi vill att du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Som person är du lyhörd och har en bra förmåga att skapa goda relationer och samarbete med barn, kollegor och föräldrar. Du har en positiv inställning, reflekterar och ser lösningar. Du tycker det är spännande och utvecklande att jobba med barn och ditt engagemang för att skapa en trygg och positiv miljö för barnen är av yttersta vikt. Vi ser gärna att du är ödmjuk, driven och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet flyter på. Du förväntas aktivt stödja varje barns individuella utveckling och samtidigt etablera och upprätthålla en öppen och förtroendefull kommunikation med föräldrarna. Vi arbetar med läroplanen som grund och montessoripedagogiken som inspiration utifrån varje barns förutsättningar. Därför är det viktigt att du är väl insatt i läroplanen och att du delar vår värdegrund och vår syn på det kompetenta barnet.

Vi kan erbjuda dig varierande och utvecklande arbetsuppgifter på båda våra avdelningar. Du arbetar tätt med övrig personal och ni ansvarar tillsammans för att utveckla den pedagogiska verksamheten, stimulerar barnens utveckling och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och bra utbildning. Vi erbjuder pedagogisk lunch samt friskvårdsbidrag till våra anställda. Trollskogen tillämpar kollektivavtal.

Tillträde: September/oktober 2024

Omfattning: Heltid, vikariat minst 1år

Lön: Fast månadslön

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV. Sista ansökningsdag 6 augusti. Vänligen skicka din ansökan till hr@trollskogen.eu

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att ta del av den!

Önskar du veta mer, kontakta Rektor Louise.A.Forsell på samma mejl, hr@trollskogen.eu


Är du intresserad av tjänsten på Trollskogen i Torshälla Ek Fören, Föräldrakooper? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-08-06.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Strängnäs
  timvikarie till förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Mariefreds Montessoriförskola AB i Strängnäs

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Eskilstuna
  Barnskötare för vikariat 100% till Trollskogens Montessoriförskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Trollskogen i Torshälla Eko i Eskilstuna

  Sök jobbet som barnskötare