Applikationsutvecklare till ledande Fordonstillverkare!

Ledig tjänst på Friday

Sök ledigt jobb som Applikationsutvecklare/Apputvecklare i Eskilstuna. Nu finns det en ledig tjänst på Friday i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Timlön - Fast lön. Arbetet är Deltid 50% Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-11-19.

Hitta till arbetsplatsen på Friday

Arbetsplatsen hos Friday ligger i Eskilstuna i Södermanlands län.

Yrke Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Arbetsort Södermanlands län – Eskilstuna
Arbetsplats Friday
Organisationsnummer 5591411326 (Friday Väst AB)
Anställningsvillkor Deltid 50% Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Timlön - Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-11-19

Friday

För vår kunds räkning i Eskilstuna söker vi en Applikationsutvecklare på deltid som vill arbeta med mjukvaruutveckling, integrationer och digitalisering. På företaget finns oändliga möjligheter att utvecklas i en positiv miljö med god energi. Sök idag då urval sker löpande!


OM TJÄNSTEN

I denna roll blir du en del av företagets applikationsteam jobbar du med industriell IT i en framåtriktad och utmanande miljö inom Operations. Du kommer att får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom olika IT områden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bidra till vår kunds digitala resa och driva deras digitala ambitioner för framtiden. Dina främsta områden kommer vara utveckling, förvaltning och support av våra applikationer för att bidraga till en stabil IT-miljö. Du kommer att vara involverad i projekt, utveckling, testing och implementation samt vara del av ett On-call team.


ARBETSUPPGIFTER
 • Applikationsutveckling och support 
 • Application Lifecycle Management, förvaltning av applikationer genom hela deras livscykel
 • Arbeta nära stakeholders med support men även inspirera till nya innovationer 

VI SÖKER DIG SOM
 • Har tidigare erfarenhet och kunskap i C# programmering 
 • Har interesse för nya innovationer och nya teknologier
 • Är driven, lösningsorienterad och besitter en utmärkt kommunikationsförmåga
 • Kommunicerar obehindrat i Engelska och Svenska, både skriftligt och muntligt

Det är meriterande om du har kunskap i Wonderware platform, IMB Webphere och Python.


OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Uppdraget är till en början på 1 år där du arbetar 20 tim/vecka måndag-fredag.


ÖVRIG INFO: 
 • Omfattning: Deltid, 20h/vecka
 • Start: November
 • Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.


Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!


Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 


Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Är du intresserad av tjänsten på Friday? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Applikationsutvecklare/Apputvecklare är 2023-11-19.

Sök andra jobb som applikationsutvecklare/apputvecklare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb