Servicerådgivare till Kungsängen

Ledig tjänst på Nav1Rekrytering AB

Sök ledigt jobb som Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad i Enköping. Nu finns det en ledig tjänst på Nav1Rekrytering AB i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-18.

Hitta till arbetsplatsen på Nav1Rekrytering AB

Arbetsplatsen hos Nav1Rekrytering AB ligger i Enköping i Uppsala län.

Yrke Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Arbetsort Uppsala län – Enköping
Arbetsplats Nav1Rekrytering AB
Organisationsnummer 5568599699 (Nav1Rekrytering AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-18

Nav1Rekrytering AB Nu söker vi för kunds räkning en servicerådgivare till Kungsängen!

Som servicerådgivare är du företagets ansikte utåt och jobbet utförs ofta i högt tempo med många parallella arbetsuppgifter. Vår kund sitter i nya fräscha lokaler och denna anläggning är en av flera som ingår i koncernen. Rollen som servicerådgivare innebär planering och administration och det ställer höga krav på dig som medarbetare när det kommer till servicegrad och flexibilitet i arbetet.

Har du ett brinnande bilintresse är det givetvis ett stort plus.

Kunskaper i system som Kobra/Winassist eller Cabas är det meriterande.

Vi erbjuder ett roligt och fartfyllt arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

B-körkort är ett krav!

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Jens Ström på jens.strom@nav1rekrytering.se eller 0708-380369. Vi ser fram emot din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Nav1Rekrytering AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad är 2021-12-18.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.