Servicehallsmedarbetare till Keolis Enköping behovsanställning

Ledig tjänst på Keolis Sverige AB

Sök ledigt jobb som Bilvårdare/Garagearbetare i Enköping. Nu finns det en ledig tjänst på Keolis Sverige AB i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Timlön. Arbetet är Deltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-04-19.

Hitta till arbetsplatsen på Keolis Sverige AB

Arbetsplatsen hos Keolis Sverige AB ligger i Enköping i Uppsala län.

Yrke Bilvårdare/Garagearbetare
Arbetsort Uppsala län – Enköping
Arbetsplats Keolis Sverige AB
Organisationsnummer 5564735057 (Keolis Sverige AB)
Anställningsvillkor Deltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Timlön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-04-19

Keolis Sverige AB Till Keolis depå i Enköping söker vi nu servicehallsmedarbetare som vill jobba som behovsanställd på deltid, exempelvis på sidan av studierna eller i kombination med annat arbete med flexibla tider. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.  


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten   


Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar.  


Det här behöver du ha  • B-körkort  
• Tekniskt intresse och handlag.  
• God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.  
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
• Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.  


Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området men det är inget krav. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor. Tjänsten är en behovsanställning med arbetstider under dag- eller nattetid enligt schema. Som extramedarbetare förväntas du kunna arbeta 1-4 dagar per vecka. 


Det här får du av oss  


Hos Keolis får du en god introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din roll som servicehallsmedarbetare.  


Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter och som anställd hos oss vill vi att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.  


Så här söker du  


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.   


 


Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:


Caroline Norstedt | rekryterare | caroline.norstedt@keolis.se


För fackliga frågor: 


Tomas Håkansson | Kommunal Huvudskyddsombud Uppland | 018-188447
Är du intresserad av tjänsten på Keolis Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Bilvårdare/Garagearbetare är 2024-04-19.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb