Personliga assistenter till vår 15-åriga kille i Dorotea, heltid och deltid

Ledig tjänst på Plusfamiljen

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Dorotea. Nu finns det en ledig tjänst på Plusfamiljen i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-19.

Hitta till arbetsplatsen på Plusfamiljen

Arbetsplatsen hos Plusfamiljen ligger i Dorotea i Västerbottens län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Västerbottens län – Dorotea
Arbetsplats Plusfamiljen
Organisationsnummer 5566979570 (Plusfamiljen Funka AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Plusfamiljen Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats!

Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2006 erbjudit personlig assistans med ett helhetsgrepp. Vårt uppdrag är att skapa en kvalitativ assistans med mycket hjärta och personlighet. Med hög kvalité, engagemang och värme jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för att våra kunder ska kunna leva sitt liv efter sina villkor. Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara del av något större. Vårt arbete handlar i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest.

Personliga assistenter till vår härliga 15-åriga kille i Dorotea

Vi söker nu assistenter till vår 15 åriga kille i Dorotea. Vår kund har epilepsi, sondmatas och har diabetes vilket gör att han behöver någon som är vid hans sida hela tiden. Vi på Plusfamiljen erbjuder utbildning efter behov.

Tillsammans ska vi skapa en stimulerande tillvaro med allt från träning på ståbräda, följa med till skolan, lyssna på musik och högläsning tillsammans. Det viktigaste ingredienserna för detta uppdrag är engagemang och lyhördhet då alla dagar ser olika ut beroende på kundens dagsform. Familjen spelar en viktig roll i kundens liv då han fortfarande bor hemma.

Nu söker vi dig som vill jobba med något meningsfullt på lång sikt. Du är en positiv och engagerad person med känsla för ansvar, som kan bidra med stabilitet och trygghet för kunden. Tidigare erfarenhet av sondmatning och diabetes är en stor fördel, men inget krav.

För att söka tjänsten måste du ha fyllt 18 år men gärna äldre, kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret samt uppge två närliggande referenser. Detta är en assistentgrupp under uppbyggnad och vi är måna om att hitta rätt personer som kan bidra till en bra arbetsplats och en härlig arbetsmiljö.

VIKTIGT : Plusfamiljen har som krav att man tagit minst två doser av covid-19 vaccinet. Du kommer att få visa upp ditt vaccinationsintyg för att bli aktuell för tjänsten.

Omfattning av tjänst:

Vi söker nu flera assistenter som kan jobba i olika omfattning med start i oktober 2023. För detta uppdrag söker vi assistenter som kan jobba heltid och deltid, med en viss möjlighet att få inflytande över arbetstiderna. Tjänsten innefattar dag/kväll och även helger.

Extra viktigt är att man har körkort och tillgång till bil då det är svårt att ta sig till kund med lokaltrafik.

Det här erbjuds du:

Många av våra anställda har funnits med oss sedan starten 2006 vilket vi är mycket glada och stolta över! Vi vill att du som anställd ska må bra och känna att ditt jobb är meningsfullt. Som personlig assistent är du otroligt viktig för en annan människa och ibland för en hel familj.

Som en av oss får du:

• En kontaktperson-din chef, finns där för att svara på både praktiska frågor och för att ge stöd.

• Kollektivavtal- det är superviktigt för din trygghet idag men också för din framtid.
• Du är försäkrad och får friskvårdsbidrag.
• Vi stöttar och utbildar dig när du behöver det.
• Du får en fast grundlön per timme.
• Semesterersättning och ob-tillägg utifrån kollektivavtalet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida www.plusfamiljen.se om varför du ska välja just oss. Sista ansökningsdatum är 18/10 men tjänsterna kan komma att tillsättas innan dess. Vi frågor kontakta kundansvarig alexander@plusfamiljen.se
Är du intresserad av tjänsten på Plusfamiljen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-10-19.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb