Personal till Pedagogiska omsorgen i Borgafjäll

Ledig tjänst på Utbildning, Förskolan

Sök ledigt jobb som Dagbarnvårdare i Dorotea. Nu finns det en ledig tjänst på Utbildning, Förskolan i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid/Deltid. 50-100%. Tillträde: Snarast Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Utbildning, Förskolan

Arbetsplatsen hos Utbildning, Förskolan ligger i Dorotea i Västerbottens län.

Yrke Dagbarnvårdare
Arbetsort Västerbottens län – Dorotea
Arbetsplats Utbildning, Förskolan
Organisationsnummer 2120002809 (Dorotea kommun)
Anställningsvillkor Heltid/Deltid. 50-100%. Tillträde: Snarast Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Utbildning, Förskolan Åk skidor eller skoter till din arbetsplats

Borgafjäll är en turistort som ligger i Dorotea kommun.

Här finner du frihet och närhet till vildmark med fjäll, sjö och skog. Gillar du natur och utomhusupplevelser är detta något för dig. I Borgafjäll har vi vintertid fina skidspår och slalombackar och vill du se mer så går skoterleden genom byn och ut till en helt fantastisk fjällvärld. Vår, sommar och höst kan du vandra, bada, fiska, plocka svamp och bär då du har naturen utanför din ytterdörr.

Dorotea kommun är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vad vill Borgafjäll ha

Jo dig som har ett stort intresse av att arbeta med barn och kunna kombinera arbetet med en aktiv fritid. Ta chansen att uppleva något nytt och göra det du har drömt om. Den pedagogiska omsorgen ligger i nybyggd villa, högt upp med utsikt över Borgahällan och stor möjlighet att vara ute mycket i jobbet då det är nära till både skog och fjäll.

Lämplig pedagogisk utbildning eller erfarenhet är meriterande. En viktig egenskap hos dig är att du har lätt för att samarbeta med andra och att kunna vara självständig och ha en förmåga att se vad som behöver göras. Det är viktigt att du är anpassningsbar och har förmågan att kunna ställa om inför nya situationer som kan uppstå. Vi förutsätter att du arbetar utifrån en helhetssyn på barnen och att du har respekt för varje barns behov.

Eftersom den pedagogiska omsorgen i Borgafjäll har en samisk profilering så är kunskaper inom samiskt språk och samisk kultur meriterande.

Vad innebär arbetet

I Borgafjäll erbjuder Dorotea kommun Pedagogisk omsorg i stället för förskola och fritidshem. Det innebär att verksamheten finns till för barn mellan 1 och 12 år. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta pedagogiskt med barn, viss matlagning, städning och andra förenliga arbetsuppgifter. Samt att arbeta med det samiska språket och den samiska kulturen. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag till fredag. Stor möjlighet att utforma verksamheten på ett sätt som passar dig själv med vägledning av läroplanen för förskolan. 

Dorotea kommun kan vid behov erbjuda subventionerat boende (för inpendlare) och en konkurrenskraftig lön.

Kvalifikationer
Erfarenhet av att arbeta med barn

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid eller deltid.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och flexibilitet. Enligt Skollag (2012:800) skall den som anställs inom verksamheten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

Rekrytering, intervjuer och anställningar sker löpande.
Är du intresserad av tjänsten på Utbildning, Förskolan? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Dagbarnvårdare är 2023-10-31.

Sök andra jobb som dagbarnvårdare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb