Reservdelsman till Norra Stockholm

Ledig tjänst på Danderyd

Sök ledigt jobb som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist i Danderyd. Nu finns det en ledig tjänst på Danderyd i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Danderyd

Arbetsplatsen hos Danderyd ligger i Danderyd i Stockholms län.

Yrke Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Arbetsort Stockholms län – Danderyd
Arbetsplats Danderyd
Organisationsnummer 5569779837 (Fordonsakademin Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Danderyd

Är du redo att ta nästa steg i din karriär inom fordonsbranschen? Vill du vara en del av en auktoriserad märkesverkstad som prioriterar kvalitet och en förstklassig kundupplevelse? Då har vi en spännande möjlighet för dig!


Vi söker just nu en erfaren och engagerad Reservdelsrådgivare till vår kund på en auktoriserad märkesverkstad i Norra Stockholm. Som reservdelsrådgivare kommer du att spela en avgörande roll i att stärka vårt team ytterligare och kommer att arbeta mot såväl butik som verkstad. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Arbetsuppgifter:

 • Sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör.
 • Ansvara för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbeta med lagerhantering och inventering vid behov
 • Säkerställa att kundernas behov och förväntningar möts på bästa möjliga sätt.

En vanlig dag kan du till exempel jobba med:

 • Kontroll av lagersaldon och inventeringar av befintliga reservdelar.
 • Beställningar och inköp.
 • Kvalitetskontroller av inkommande reservdelar.
 • Svara i telefon och på mejl
 • Ha kommunikation med kunden och dina kollegor
 • Övrig administration

Krav:

 • Körkort B
 • Datorvana, MS Office
 • Erfarenhet från rollen som Reservdelsrådgivare eller liknande arbete
 • Goda kunskaper i CABAS är meriterande

Vem är du?

För att trivas som Reservdelsrådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett stundvis högt tempo. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga samt en förmåga att hantera ett arbete där mycket händer samtidigt. Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete.

Kort om företaget

Vi är en etablerad och växande auktoriserad märkesverkstad belägen i Norra Stockholm. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa reparationer och en förstklassig serviceupplevelse. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning, möjlighet till vidareutveckling och en trevlig arbetsmiljö.


Sök nu och bli en värdefull del av vårt team!

Vi ser fram emot att höra från dig.


Är du intresserad av tjänsten på Danderyd? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist är 2023-12-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb