Småbarnsskolan söker en ny förskollärare

Ledig tjänst på Danderyds Enskilda Skola AB / Småbarnsskolan

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Danderyd. Nu finns det en ledig tjänst på Danderyds Enskilda Skola AB / Småbarnsskolan i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Danderyds Enskilda Skola AB / Småbarnsskolan

Arbetsplatsen hos Danderyds Enskilda Skola AB / Småbarnsskolan ligger i Danderyd i Stockholms län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Stockholms län – Danderyd
Arbetsplats Danderyds Enskilda Skola AB / Småbarnsskolan
Organisationsnummer 5563210706 (Danderyds Enskilda Skola AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18


Vi söker en legitimerad förskollärare till våra 2-åringar som kallas Sakletare. Du kommer arbeta i nära samarbete med vår Minigrupp med 1-åringar. Du ska vara genuint intresserad av barns utveckling och lärande. Vi använder oss att appen Tyra så det är en fördel om du tycker om och är van vid att arbeta med modern teknik.

Vår förskola ligger i nära anslutning till skog och mark med fina strövområden och det är enkelt att ta sig till oss med kollektivtrafiken.

Det är en fördel om du kan starta hos oss i mitten av oktober.

Våra medarbetare erbjuds, fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag 2000kr/helt läsår, sk DFEU (dag för egen utveckling), goda försäkringsvillkor och en trivsam arbetsplats med kollegor som ställer upp för varandra.


Är du intresserad av tjänsten på Danderyds Enskilda Skola AB / Småbarnsskolan? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb