Lärare, tätt samarbete med kollega i åk 3

Ledig tjänst på Burlövs kommun, Tågarpskolan

Sök ledigt jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 i Burlöv. Nu finns det en ledig tjänst på Burlövs kommun, Tågarpskolan i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-07-07.

Hitta till arbetsplatsen på Burlövs kommun, Tågarpskolan

Arbetsplatsen hos Burlövs kommun, Tågarpskolan ligger i Burlöv i Skåne län.

Yrke Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Arbetsort Skåne län – Burlöv
Arbetsplats Burlövs kommun, Tågarpskolan
Organisationsnummer 2120001025 (Burlövs kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-07-07

Burlövs kommun, Tågarpskolan Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Vi söker nu en engagerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3!

Tågarpskolan i västra Arlöv är en modern fin F-6 skola med ca 350 trevliga elever. Skolan erbjuder en trygg plats för växande och utveckling och som förbereder dem för framtiden. Skolans vision är “Tillsammans når vi längre”. Vi arbetar för att Tågarpskolan ska präglas av av våra ledord, trygghet, trivsel och studiero. Hos oss möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje! Som pedagog hos oss har du ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och ni möts regelbundet för pedagogiska samtal och för att utvärdera och förbereda verksamheten.

Vi är en övningsskola vilket innebär att vi har många studenter från MAU.
För närvarande har vi dessutom en AIU-student kopplad till den aktuella årskursen. Det innebär att studenten arbetar 50% i årskursen och studerar 50%.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en pedagog som vill vara en viktig del av elevernas lärande. Vi är stolta över vår utemiljö och vår skola som ger goda förutsättningar för ett flexibelt arbetssätt.

Du kommer att ha ansvaret för årskurs 3 och ha ett mycket nära samarbete med pedagogerna i parallell- klasserna. Du kommer att ingå i arbetslaget och tillsammans med andra planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta med de yngre skolåren. Du kan ha en examen som sträcker sig från åk 1-3 eller F-6. Handledarutbildning är meriterande.

Du är empatisk, strukturerad och passionerad i ditt uppdrag och tycker att det är roligt att arbeta på lågstadiet med läs-och skrivutveckling och den tidiga matematikutvecklingen. Du tar del av aktuell forskning och vågar tänka nytt och är kreativ.

Du arbetar aktivt med digitala verktyg för att förstärka kvalitén i verksamheten både för egen del och för eleverna. Vi söker dig som är medveten om uppdraget, målen och styrdokumenten samt utgår från elevernas olikheter/likheter/erfarenheter och förutsättningar. Du tror på en differentierad undervisning, en undervisning tillgänglig för alla elever. Tillsammans med arbetslaget ger du eleverna optimala förutsättningar att utveckla sitt lärande och sin personlighet på bästa sätt. Goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är självklart för dig.

Du arbetar kreativt, självständigt och lösningsfokuserat och ser möjligheter i de situationer som du möter i ditt yrkesliv.

Om du blir nyfiken kan du går in på vår Facebook och se lite av vår verksamhet.

Välkommen med Din ansökan!

ÖVRIGT
Vill du veta mer om Burlövs kommun välkomnar vi dig till www.burlov.se.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Är du intresserad av tjänsten på Burlövs kommun, Tågarpskolan? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 är 2022-07-07.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.