Studerande lärarvikarier sökes för uppdrag inom Burlövs Kommun!

Ledig tjänst på StudentConsulting

Sök ledigt jobb som Lärare i förskoleklass i Burlöv. Nu finns det en ledig tjänst på StudentConsulting i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Studerande 6 mån eller längre. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-12.

Hitta till arbetsplatsen på StudentConsulting

Arbetsplatsen hos StudentConsulting ligger i Burlöv i Skåne län.

Yrke Lärare i förskoleklass
Arbetsort Skåne län – Burlöv
Arbetsplats StudentConsulting
Organisationsnummer 5566747449 (Studentconsulting Sweden AB (Publ))
Anställningsvillkor Studerande 6 mån eller längre
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-10-12

StudentConsulting Engagerade studenter sökes som lärarvikarie i Burlöv! Vill du vara med och utbilda barn/ungdomar samt brinner för deras lärande? Känner du en nyfikenhet av detta yrke eller har du erfarenhet av att vikariera? Sök jobbet idag!

I rollen som vikarie på skola innebär att se möjligheterna i alla barn. I förskolan kommer du att möta barn från cirka 1 år till barnet börjar i förskoleklass. Du arbetar tillsammans med förskollärare, barnskötare, lärare och specialpedagoger. I grundskolan möter du främst elever i åldrarna 6–16 år. Som vikarie i grundskola är du ofta ensam i klassrummet och ansvarar för att starta upp, genomföra och avsluta lektionen på ett kvalitativt sätt.

Du kommer att vara en del av vår vikariepool där vi bokar ut efter behov.

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta inom Burlöv kommuns olika förskolor, grundskolor & fritidshem. Arbetstiderna är förlagda vardagar, dagtid. För att trivas i denna tjänst kommer du vara okej med att bli inringd med kort varsel.

Din profil
- Du som kan arbeta minst två vardagar i veckan

- Du som studerar minst 50%

- Du som är kommunikativ och ansvarstagande samt van vid att visa engagemang i sitt arbete

För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med barn och vuxna, du ska ge ett förtroendegivande intryck. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation.

För att bli aktuell för tjänsten krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida genom länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
Är du intresserad av tjänsten på StudentConsulting? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskoleklass är 2023-10-12.

Sök andra jobb som lärare i förskoleklass

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb