Restaurangbiträde

Ledig tjänst på IL Forno HB, Restaurang

Sök ledigt jobb som Restaurangbiträde i Botkyrka. Nu finns det en ledig tjänst på IL Forno HB, Restaurang i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-25.

Hitta till arbetsplatsen på IL Forno HB, Restaurang

Arbetsplatsen hos IL Forno HB, Restaurang ligger i Botkyrka i Stockholms län.

Yrke Restaurangbiträde
Arbetsort Stockholms län – Botkyrka
Arbetsplats IL Forno HB, Restaurang
Organisationsnummer 9697955848 (Restaurang IL Forno HB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-25

Hej,

Vi söker en restaurangbiträde som kan hjälpa oss med att förbereda råvaror inför lunch och kvällsrusningen, servering, disk m.m.


Är du intresserad av tjänsten på IL Forno HB, Restaurang? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Restaurangbiträde är 2021-12-25.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.