Barnskötare till Nygårdsenhetens förskolor

Ledig tjänst på Borlänge kommun, Utbildningsförvaltningen/Förskolor-Grundskolor

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Borlänge. Nu finns det en ledig tjänst på Borlänge kommun, Utbildningsförvaltningen/Förskolor-Grundskolor i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-21.

Hitta till arbetsplatsen på Borlänge kommun, Utbildningsförvaltningen/Förskolor-Grundskolor

Arbetsplatsen hos Borlänge kommun, Utbildningsförvaltningen/Förskolor-Grundskolor ligger i Borlänge i Dalarnas län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Dalarnas län – Borlänge
Arbetsplats Borlänge kommun, Utbildningsförvaltningen/Förskolor-Grundskolor
Organisationsnummer 2120002239 (Borlänge kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-21

På Nygårdsenheten finns förskolorna Kometen, Planeten och Satelliten. Förskolorna består totalt av 11 avdelningar med olika åldersindelning och barnantal. Vi söker nu barnskötare till Nygårdsenhetens förskolor.

Med tillgång till en rik närmiljö med nära till naturen och flertalet lekplatser, kan barn och vuxna utforska omvärlden. Området är mångkulturellt och bidrar till att göra vår arbetsplats helt unik! Gården skapar förutsättningar till ett stort samarbete mellan avdelningarna, gemensamma lekar och nya relationer. Är du en flexibel, trygg, driven och kommunikativ person som är öppen för samarbete? Då är du kanske personen vi söker.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare ska du vara delaktig i det pedagogiska innehållet i undervisningen och tillsammans med förskollärare driva det systematiska kvalitetsarbetet framåt.

Vårt mål är att förskoletiden ska vara trygg, rolig och lärorik för alla barn, i en varm och stimulerande miljö. Samarbetet med vårdnadshavarna är viktigt och vår verksamhet präglas av trygghet, lust och glädje. Leken har stor betydelse för barns utveckling och lärande. Vi pedagoger är hela tiden närvarande i barnens lek och ger mycket tid och möjlighet till det både inomhus och utomhus. Vid planering utgår vi från barnens intressen och behov, så att varje barn ges möjlighet att utveckla just sina förmågor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barnskötarutbildning, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi förutsätter och har som krav att du har mycket goda kunskaper både muntligt och skriftligt i svenska språket. Du är trygg i dig själv och har inga svårigheter med att undervisa både små och stora barngrupper. Tillsammans med förskollärare arbetar utifrån aktuella styrdokument, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten.

Det är viktigt att du har ett respektfullt förhållningssätt och förmåga att skapa professionella relationer med både barn, vårdnadshavare och medarbetare. Du är flexibel eftersom det är ett varierat arbete som kräver att du kan hantera olika situationer.

Du trivs att arbeta i grupp och är genuint nyfiken på barn och deras tankar. Du bidrar med din kompetens, nyfikenhet, din trygghet och glädje. Du är inlyssnande och tar dig tid till lek och samtal. Du kan läsa av stundens behov, ibland behöver du vara med i barnens aktiviteter, ibland behöver du leda aktiviteter, ibland backa och bara finnas till hands.

Meriterande är också:

Erfarenhet av att arbeta i ett mångkulturellt område
Erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.
Är du intresserad av tjänsten på Borlänge kommun, Utbildningsförvaltningen/Förskolor-Grundskolor? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-07-21.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Orsa
  Barnskötare med resursuppdrag

  Ledigt jobb som barnskötare på Orsa kommun i Orsa

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Borlänge
  Barnskötare till Nygårdsenhetens förskolor

  Ledigt jobb som barnskötare på Borlänge kommun i Borlänge

  Sök jobbet som barnskötare
 • Avesta
  Pooltjänst på visstid till förskolorna i Karlbo

  Ledigt jobb som barnskötare på Avesta kommun i Avesta

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Avesta
  Vik. barnskötare till förskolan Äventyret

  Ledigt jobb som barnskötare på Avesta kommun i Avesta

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Hedemora
  Barnskötare förskolan Nyckelpigan

  Ledigt jobb som barnskötare på ED Education AB i Hedemora

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Mora
  Vikarierande barnskötare till förskolan Filiorum på Sollerön

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Filiorum Ek. För. i Mora

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare