Deltidstjänst - Bärhjälp av IKEA-produkter - Åk med budbilen och var med...

Ledig tjänst på DFDS Professionals

Sök ledigt jobb som Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud i Borås. Nu finns det en ledig tjänst på DFDS Professionals i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Deltidtjänst. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-11-02.

Hitta till arbetsplatsen på DFDS Professionals

Arbetsplatsen hos DFDS Professionals ligger i Borås i Västra Götalands län.

Yrke Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Arbetsort Västra Götalands län – Borås
Arbetsplats DFDS Professionals
Organisationsnummer 5592622996 (DFDS Professionals AB)
Anställningsvillkor Deltid Deltidtjänst
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-11-02

DFDS Professionals

Letar du efter ett roligt, fysiskt aktivt arbete där du får vara en del av teamet som gör kunders dagar lite enklare? Då är detta jobbet för dig!

Kunden är ett familjärt och etablerat budbolag i Borås med omnejd som söker energiska och pålitliga individer som brinner för att hjälpa andra och tycker om att arbeta med händerna. Som en del av vårt team kommer du att åka med våra budbilar för att leverera och bära IKEA-produkter till våra kunders hem i Borås med omnejd.

Vad vi söker:

- Fysiskt starka individer: Du trivs med att lyfta tungt och är redo att ta dig an utmaningar.

- Nogranna: Detaljer är viktiga för oss. Vi söker dig som tar stolthet i ditt arbete och ser till att varje leverans är perfekt.

- Social och serviceinriktad: Att interagera med kunder är en stor del av jobbet. Vi söker dig som är vänlig, hjälpsam och har en positiv inställning.

- Flexibel: Du är beredd att arbeta 2-4 dagar i veckan.

Vi erbjuder:

- Rörlig arbetsmiljö: Varje dag är annorlunda och du kommer att få möjlighet att besöka olika platser runt om i Borås med omnejd.

Om du är redo att ta dig an en spännande och givande roll där du får vara en del av ett team som gör skillnad varje dag, skicka in din ansökan redan idag!

För mer information och ansökan, kontakta oss på

Direktrekrytering:

Under den här rekryteringsprocessen samarbetar ”kunden” med DFDS Professionals. Tjänsten är en direktrekrytering till ”Kunden”. Urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ambulerandekonsult:

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

KontaktuppgifterHar du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.comRekryteringsarbetet sker löpande.

Det går ej att ansöka via mail.

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.SökordDFDS | Borås | Transport | Logistik |


Är du intresserad av tjänsten på DFDS Professionals? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud är 2024-11-02.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb