Förskollärare

Ledig tjänst på Växsjö Byskola AB

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Bollnäs. Nu finns det en ledig tjänst på Växsjö Byskola AB i Gävleborgs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-23.

Hitta till arbetsplatsen på Växsjö Byskola AB

Arbetsplatsen hos Växsjö Byskola AB ligger i Bollnäs i Gävleborgs län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Gävleborgs län – Bollnäs
Arbetsplats Växsjö Byskola AB
Organisationsnummer 5568021496 (Växsjö Byskola AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-07-23

Växsjö Byskola AB

Fri att Växa – Växsjö byskola och Fjärilens förskola är en friskola som ligger sju kilometer norr om Bollnäs i Ljusnans natursköna dalgång.

​​​Den trygga miljön ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Vi tror på den lilla skolan och arbetar aktivt med att få respektfulla, omtänksamma och ansvarsfulla barn, så väl mot sig själva som mot andra.

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten är 80% tillsvidareanställning som förskolelärare på Fjärilens förskola.

Provanställning tillämpas

KVALIFIKATIONER

Utbildning - krav

• Utbildad förskollärare

Meriterande för denna tjänst är:

• Dokumenterad erfarenhet av arbete som förskollärare i förskolan.

Vi söker dig som är en lagspelare och som i nära samarbete med andra pedagoger i arbetslaget arbetar för att våra barn ska uppfatta lärandet i verksamheten som angeläget, inspirerande, lustfyllt och utmanande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Är du intresserad av tjänsten på Växsjö Byskola AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-07-23.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb