Chaufförer till Sverige Taxi i Boden

Ledig tjänst på ByHart AB

Sök ledigt jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Boden. Nu finns det en ledig tjänst på ByHart AB i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-09-11.

Hitta till arbetsplatsen på ByHart AB

Arbetsplatsen hos ByHart AB ligger i Boden i Norrbottens län.

Yrke Taxiförare/Taxichaufför
Arbetsort Norrbottens län – Boden
Arbetsplats ByHart AB
Organisationsnummer 5592468184 (ByHart AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-09-11

ByHart AB Om Sverige Taxi

Sverige Taxi i Boden har som mål att leverera trygga och säkra transporter till såväl affärsresande, skolbarn som privatpersoner. Vi är dessutom en viktig pusselbit för att tillgodose behovet av sjuktransporter i vår kommun.

Hos oss är ingen dag den andra lik där du kommer att träffa nya likväl som återkommande kunder varje dag. Som ansiktet utåt för vår verksamhet har du möjligheten att påverka människors vardag positivt med ditt driv, engagemang och service.

Sverige Taxi i Boden är en del av en stor och trygg organisation där du blir anställd hos någon av våra 7 åkerier där du har möjlighet att arbeta heltid eller extra vid behov!

Har du inte Taxiförarlegitimation? Ingen fara! Är du rätt person för jobbet hos oss så bjuder vi på utbildningen!

Om jobbet

Din främsta uppgift är att se till att alla som reser med oss på Sverige Taxi får en trygg och trevlig resa. Våra kunder har alla olika behov, därför är det viktigt att du är tillmötesgående och har en mycket god serviceanda.

Ibland kommer du att behöva hjälpa till att bära och lasta bagage eller hjälpmedel. Om du kör resenärer i behov av färdtjänst eller sjukresa förväntas du ge extra stöd och service till de som behöver.

Då du som chaufför har det yttersta ansvaret för säkerheten i fordonet, behöver du kunna ta egna initiativ samt arbeta självständigt i enlighet med rutiner och trafik-och säkerhetsregler.

Vi förväntar oss att våra transporter håller hög standard, därför bidrar du bäst genom att säkerställa att fordonet är helt och rent samt skyndsamt rapporterar eventuella fordonsfel och skador.

Att vara chaufför hos oss innebär arbete under varierande arbetstider, inklusive kvällar och helger, för att möta våra kunders behov. Beroende på hur din livssituation ser ut tror vi att vi kan hitta ett schema som passar dig!

Vi är anslutna till Transportarbetareförbundets kollektivavtal.

Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad person som uppskattar mötet med människor. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och prioriterar trygghet och trivsel hos våra resenärer.

Du är ansvarsfull och har en god körförmåga. Du kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer och kan hantera oväntade situationer på ett professionellt och effektivt sätt.

Du är utåtriktad och kommunicerar väl på svenska. Vi tycker att det är extra bra om du behärskar engelska eller andra språk.

Vi tror att du har, eller vill ha taxiförarlegitimation.

För att utbildas till chaufför hos oss behöver du uppfylla Transportstyrelsens krav för taxiförarlegitimation, det vill säga:

  • För att ta taxiförarlegitimation behöver du vara minst 21 år gammal och innehaft körkort med behörighet B i minst två år.
  • Du behöver uppfylla de medicinska krav som är nödvändiga med hänsyn till säkerhet för passagerare och andra trafikanter.
  • Utdrag ur belastningsregistret är för oss en självklarhet och förutsättning för att jobba hos oss! Utdraget säkerställer att du är lämplig att tjänstgöra som förare i taxitrafik i fråga om yrkeskompetens och laglydnad.

Läs mer om kraven för taxiförarlegitimation på Transportstyrelsens hemsida

Därför ska du arbeta hos oss

Att köra taxi är ett socialt och viktigt jobb som hjälper människor i deras vardag och bidrar till att vår välfärd ska fungera. Brinner du för mötet med andra människor och vill ha frihet i arbetet? Då är det här jobbet för dig!

Oavsett vart i livet du befinner dig så kan vi erbjuda dig ett schema som du kan anpassa till ditt behov, liv och fritid.

Vi erbjuder dig:

  • Internutbildning
  • En väl Inarbetad kundkrets
  • Friskvårdsbidrag om du är fast anställd hos oss
  • Möjligheter att påverka ditt schema
  • Stora möjligheter att påverka din arbetsmängd och lön

Det är meriterande om du har:

Tidigare erfarenheter från arbete inom taxitrafiken

Ansökan

Vi värnar om en jämställd rekryteringsprocess där dina kompetenser ligger till grund för vårt urval.

Sista ansökningsdag är 11 /9–2024 urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart du kan.

Anställningsform: Tills vidare/ visstid

Arbetstid: Hel-eller deltid, Arbetstiden är varierad

Lönevillkor: Enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Ann Bergström på ann.bergstrom@bodentaxi.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Specialist Frida Colliander frida.colliander@byhart.se eller Lovisa Rosén, HR-Chef, På Lovisa.rosen@byhart.se

Telefonnummer: 010-750 05 66

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på ByHart AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Taxiförare/Taxichaufför är 2024-09-11.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb