Personlig assistent till kvinnlig brukare med autism

Ledig tjänst på Bodens kommun

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Boden. Nu finns det en ledig tjänst på Bodens kommun i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Rekrytering sker löpande och tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-10.

Hitta till arbetsplatsen på Bodens kommun

Arbetsplatsen hos Bodens kommun ligger i Boden i Norrbottens län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Norrbottens län – Boden
Arbetsplats Bodens kommun
Organisationsnummer 2120002767 (BODENS KOMMUN)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Rekrytering sker löpande och tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-10

Bodens kommun Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!

Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.

Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.

Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Socialförvaltningen söker personlig assistent för arbete hos kvinna med autism. Kommunikation sker med stöd av symboler och rutiner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning på 6 månader tillämpas. Tjänsten är deltid, men eftersom rätten till heltid tillämpas i Bodens kommun så kan vissa arbetspass göras på andra ställen.

ARBETSUPPGIFTER
Kvinnan behöver stöd och hjälp med det mesta för att klara sin vardag. I arbetet ingår att bistå henne i hennes behov av stöd och hjälp under arbete och fritid, såsom personlig omvårdnad, träning, sysslor i hemmet, fritidsaktiviteter med mera.

KVALIFIKATIONER
Den vi söker har en väl utvecklad empati, en god förståelse och respekt för den enskildes svårigheter och möjligheter samt respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Vi söker dig som kan arbeta efter fastställda rutiner, kan anpassa ditt sätt att vara utifrån den du möter, som är lugn och trygg och kan sätta riktning och ramar för brukaren i hennes vardag.

Meriterande är om du har läst Omvårdnadsprogrammet eller har utbildning som personlig assistent och/eller erfarenhet från yrket samt om du arbetat med Teacch-metoden. Det är också meriterande om du har B-körkort så ange gärna det i din ansökan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag. Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att kuvertet inte får vara öppnat när vi tar emot det. För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Bodens kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-03-10.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb