Vikarier Boden

Ledig tjänst på Bättre Assistans i Norr AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Boden. Nu finns det en ledig tjänst på Bättre Assistans i Norr AB i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2023-09-26.

Hitta till arbetsplatsen på Bättre Assistans i Norr AB

Arbetsplatsen hos Bättre Assistans i Norr AB ligger i Boden i Norrbottens län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Norrbottens län – Boden
Arbetsplats Bättre Assistans i Norr AB
Organisationsnummer 5568070956 (Bättre Assistans i Norr AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Bättre Assistans i Norr AB

Personligt assistans

Vi på Bättre Assistans i Norr söker nu dig som vill få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans liv meningsfullt. Vill du vara en av våra vikarier som förgyller tillvaron för andra människor? Välkommen till oss på Bättre Assistans.

Ditt uppdrag

Som personlig assistent kommer du att hjälpa till med allt från personlig omvårdnad, hygien och hushållssysslor till att följa med på olika aktiviteter och nöjen. Du förväntas stötta och underlätta vardagen för brukaren och därmed skapa en meningsfull tillvaro. Du kommer att arbeta i brukarens hem med att hjälpa till med de sysslor som brukaren behöver hjälp med.

Din bakgrund

Har du arbetat med eller erfarenhet av autism sedan tidigare är det ett plus, men stor vikt kommer att läggas vid att hitta en person med rätt personkemi för kund.

Arbetet kräver att du är i god fysisk form samt att du kan arbeta med både män och kvinnor i alla åldrar. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Samt ett plus om du har B-körkort .

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Sist men inte minst är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.


Är du intresserad av tjänsten på Bättre Assistans i Norr AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-09-26.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb