Vill du arbeta som vikarie i skolans värld?

Ledig tjänst på StudentConsulting

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Boden. Nu finns det en ledig tjänst på StudentConsulting i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Visstidsanställning 6 mån eller längre. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-04-14.

Hitta till arbetsplatsen på StudentConsulting

Arbetsplatsen hos StudentConsulting ligger i Boden i Norrbottens län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Norrbottens län – Boden
Arbetsplats StudentConsulting
Organisationsnummer 5566747449 (Studentconsulting Sweden AB (Publ))
Anställningsvillkor Visstidsanställning 6 mån eller längre
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-04-14

StudentConsulting Finner du barns utveckling och lärandeprocess intressant? Vill du ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara något för dig!

I förskolan möter du barn som är mellan 1 och 6 år. Du arbetar tillsammans med förskollärare, barnskötare och specialpedagoger.
I grundskolan, förskoleklass upp till årskurs 9, möter du främst elever i åldrarna 6 till 16 år och du arbetar tillsammans med bland annat lärare, fritidspedagoger, förskollärare och specialpedagoger. Som vikarie i grundskola är du ofta ensam i klassrummet och du ansvarar då för att starta upp, genomföra och avsluta lektionen på ett kvalitativt sätt.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid sidan av studier, har annat arbete som inte är på heltid eller är pensionär men vill göra en insats i skolans värld och arbeta när det passar dig. Vi har också behov av vikarier som vill arbeta heltid, så tveka inte - skicka in din ansökan redan idag!
Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult i Bodens kommuns förskolor och skolor. Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag

Din profil
För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med barn och vuxna, du ska ge ett förtroendegivande intryck. Som person bör du ha god samarbetsförmåga, en rak och tydlig kommunikation samt kunna sätta gränser. Vidare ska du uppträda omdömesfullt och följa skolans och förskolans regler, samt vara en god förebild till barnen och eleverna.

Det är inget krav på utbildning inom yrkesområdet men det är däremot meriterande, även erfarenhet inom yrkesområdet ses som meriterande.
Det är även fördelaktigt om du har körkort eftersom en del förskolor och skolor är belägna utanför centrala Boden.

För att bli aktuell för tjänsten krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida genom länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Observera att det nu är möjligt att få utdraget skickat till sin digitala brevlåda.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
Är du intresserad av tjänsten på StudentConsulting? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-04-14.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb