Pooltjänst på visstid till förskolorna i Karlbo

Ledig tjänst på Avesta kommun, Förskola

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Avesta. Nu finns det en ledig tjänst på Avesta kommun, Förskola i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-08-19 , upphör: 2024-12-20 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-07-25.

Hitta till arbetsplatsen på Avesta kommun, Förskola

Arbetsplatsen hos Avesta kommun, Förskola ligger i Avesta i Dalarnas län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Dalarnas län – Avesta
Arbetsplats Avesta kommun, Förskola
Organisationsnummer 2120002262 (Avesta kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-08-19 , upphör: 2024-12-20 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-25

Avesta kommun, Förskola Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Det är kraften från människorna som gör Avesta unikt. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?
Krylbo/Karlbo förskoleområde består av förskolorna Igelkotten, Våga Vilja och Äventyret.
Vi söker en pooltjänst till förskolorna Äventyret och Våga Vilja.

Förskolan Äventyret ligger i Karlbo och består av två avdelningar, en större avdelning för de äldre barnen och en för yngre barn. Arbetslagen består av pedagoger med barnskötare- eller förskollärarutbildning. Förskolan har nära till naturen och fina cykel- och gångvägar.

Förskolan Våga Vilja ligger i Karlbo i nära anslutning till Karlbo skola. Förskolan har ca 34 barn i åldern 1-6 år. Arbetslaget består av 7 pedagoger, både förskollärare och barnskötare som fördelar barn och arbetsuppgifter på ett väl inarbetat sätt där man får arbeta med barn i alla åldrar. Förskolan har nära till naturen och fina gång-och cykelvägar.

Miljön på förskolorna, både inom- och utomhus är föränderlig efter barnens intressen, nyfikenhet och utveckling. På alla förskolornas fina gårdar finns möjligheterna att använda alla sina sinnen och förmågor för utveckling och lärande.ARBETSUPPGIFTER
Som pooltjänst har du en placering på Äventyret men du fungerar även pool till Våga Vilja. Du arbetar vid ordinarie personals frånvaro samt stärker upp bemanningen utifrån behov.
Du har ett grundschema att utgå ifrån men vid personals frånvaro kommer poolens grundschema att kunna justeras tillfälligt, dock inom ramen för en 40 h arbetsvecka du bör därför vara flexibel och kunna ställa om snabbt till andra arbetstider än ditt grundschema.
Du kommer att arbeta nära barnen och följa den redan planerade verksamheten på aktuell avdelning. Arbetet kan innebära att du är på flera avdelningar under en och samma dag beroende på behov.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en barnskötarutbildning och det är meriterande om du har utbildning inom Vägledande samspel samt erfarenhet inom förskolan.

Du ska kunna relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du ska lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ska vara serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du ska ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra .
Du ska kunna arbeta självständigt och tar ansvar för din uppgift och samarbeta bra med andra människor.
Du ska ha förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du kan se till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet.
Du ska kunna uttrycka dig mycket väl i det svenska språket både muntligt och skriftligÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Avesta kommun, Förskola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-07-25.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Orsa
  Barnskötare med resursuppdrag

  Ledigt jobb som barnskötare på Orsa kommun i Orsa

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Borlänge
  Barnskötare till Nygårdsenhetens förskolor

  Ledigt jobb som barnskötare på Borlänge kommun i Borlänge

  Sök jobbet som barnskötare
 • Avesta
  Pooltjänst på visstid till förskolorna i Karlbo

  Ledigt jobb som barnskötare på Avesta kommun i Avesta

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Avesta
  Vik. barnskötare till förskolan Äventyret

  Ledigt jobb som barnskötare på Avesta kommun i Avesta

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Hedemora
  Barnskötare förskolan Nyckelpigan

  Ledigt jobb som barnskötare på ED Education AB i Hedemora

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Mora
  Vikarierande barnskötare till förskolan Filiorum på Sollerön

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Filiorum Ek. För. i Mora

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare