Vik. barnskötare till förskolan Äventyret

Ledig tjänst på Avesta kommun, Förskola

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Avesta. Nu finns det en ledig tjänst på Avesta kommun, Förskola i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-08-19 Det finns eventuellt möjlighet till förläning av vikariatet, upphör: 2024-12-20 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-07-25.

Hitta till arbetsplatsen på Avesta kommun, Förskola

Arbetsplatsen hos Avesta kommun, Förskola ligger i Avesta i Dalarnas län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Dalarnas län – Avesta
Arbetsplats Avesta kommun, Förskola
Organisationsnummer 2120002262 (Avesta kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-08-19 Det finns eventuellt möjlighet till förläning av vikariatet, upphör: 2024-12-20 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-25

Avesta kommun, Förskola Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Det är kraften från människorna som gör Avesta unikt. Tillsammans bygger vi Avestas framtid vill du vara med?

Förskolan Äventyret ligger i Karlbo och består av två avdelningar, en större avdelning för de äldre barnen och en för yngre barn. Arbetslagen består av pedagoger med barnskötare- eller förskollärarutbildning. Förskolan har nära till naturen och fina cykel- och gångvägar.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska planera, genomföra, följa upp, utvärdera, analysera och dokumentera förskolans verksamhet. Raster och planeringstid är schemalagda och arbetsplatsträffar ligger inom arbetstidsramen.
Du ska vara nära barnet på barnets nivå; sitta på golvet, vara ute, vara inne, vid matsituation, vid blöjbyten, vid hygiensituationer och vila, du ska kunna lyfta och bära barn vid behov.
Du ska verka för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor genom t ex att spela spel, läsa sagor, ha rörelse, arbeta med teknik och olika lekar.
Du har dagliga möten/kontakt med vårdnadshavare, genomför utvecklingssamtal, och ansvarar för att genomföra föräldramöten.
Du ska kunna arbeta med dator vilket innebär att kunna skriva och dokumentera, spara och hämta dokument, söka information, vara kunnig inom bildhantering, skriva i mallar, hämta och lagra information i olika system. Detta ställer krav på att du har mycket goda kunskaper i svenska.
Kvalitet är viktigt för oss och som barnskötare i på förskolan Äventyret har du goda möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid att du har ett lågaffektivt bemötande och att du ser barn som kompetenta. Vi arbetar efter Lpfö18, utifrån nio stycken målplaner med tydliga kriterier för olika områden. Vi har en levande plan mot diskriminering och kränkande behandling och arbetar efter FN:s barnkonvention .Som anställd i vårt område får du kollegor som är positiva, nyfikna, engagerade och kunniga, du får en ledning som vill utveckla förskolan och arbeta tillsammans med medarbetare för att nå en hög kvalitet på vår verksamhet. Ledningen samverkar i hög grad med Norra förskoleområdet och har fördelat de administrativa och pedagogiska arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt för att finnas tillgängliga i högre grad. Förtroende, öppenhet och samarbete gör att vi tar ett gemensamt ansvar för arbetsuppgifterna, varandra och tillsammans är vi Avesta kommun.
Som anställd i Avesta kommun har du tillgång till ett antal gratis bad i Metropoolen, träning på kommunens gym, arbetskläder (i den mån det finns rätt storlek) bidrag för friskvård eller kultur.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en barnskötarutbildning. Det är önskvärt att du har erfarenhet från förskolan samt kunskap kring Vägledande samspel.

I förskolan arbetar man nära kollegor och barn vilket innebär att du ska vara bra på att samarbeta då arbetet innebär att vara del av ett arbetslag. Du ska kunna relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ska vara serviceinriktad och lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du ska intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi sätter även vikt på det pedagogiska ledarskapet i barngruppen och söker därför dig skapar engagemang, motivation till ett lustfyllt lärande. Du ska kunna arbeta självständigt och tar ansvar för din uppgift, har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Vi söker dig som värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du ska vara noggrann och väl medveten om mål och kvalitet och lägga stor vikt vid att arbetslaget lever upp till dessa.
Du ska kunna se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Du ska förstå din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Avesta kommun, Förskola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-07-25.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Orsa
  Barnskötare med resursuppdrag

  Ledigt jobb som barnskötare på Orsa kommun i Orsa

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Borlänge
  Barnskötare till Nygårdsenhetens förskolor

  Ledigt jobb som barnskötare på Borlänge kommun i Borlänge

  Sök jobbet som barnskötare
 • Avesta
  Pooltjänst på visstid till förskolorna i Karlbo

  Ledigt jobb som barnskötare på Avesta kommun i Avesta

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Avesta
  Vik. barnskötare till förskolan Äventyret

  Ledigt jobb som barnskötare på Avesta kommun i Avesta

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Hedemora
  Barnskötare förskolan Nyckelpigan

  Ledigt jobb som barnskötare på ED Education AB i Hedemora

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Mora
  Vikarierande barnskötare till förskolan Filiorum på Sollerön

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Filiorum Ek. För. i Mora

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare