Kommundirektör till Arboga kommun

Ledig tjänst på Kommunstyrelseförvaltningen

Sök ledigt jobb som Kommunchef i Arboga. Nu finns det en ledig tjänst på Kommunstyrelseförvaltningen i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Individuell lönesättning.. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-22.

Hitta till arbetsplatsen på Kommunstyrelseförvaltningen

Arbetsplatsen hos Kommunstyrelseförvaltningen ligger i Arboga i Västmanlands län.

Yrke Kommunchef
Arbetsort Västmanlands län – Arboga
Arbetsplats Kommunstyrelseförvaltningen
Organisationsnummer 2120002122 (Arboga kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön. Individuell lönesättning.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-22

Kommunstyrelseförvaltningen Nu söker vi dig som vill ha det spännande och omväxlande arbetet att leda Arboga kommun med värme och framåtanda.

Vi söker en trygg och modig ledare som med ett klokt och hållbart ledarskap kan vidareutveckla Arboga kommun.

För att lyckas i rollen behöver du vara en mycket god kommunikatör, du behöver också ha integritet, kunna lyssna på andra, vara prestigelös och ha modet att driva frågor framåt och i mål.

Du är en tydlig, lösningsfokuserad, handlingskraftig och konsekvent ledare med helhetssyn och god motivationsförmåga. Ditt ledarskap genomsyras av tillit, respekt och hållbarhet. Med din egen grundtrygghet har du lätt att engagera dem runt dig genom att hitta deras egna drivkrafter i dialogen.

Uppdraget
Som kommundirektör är du ansiktet utåt och ambassadör för inspirerande Arboga kommun i både lokala, regionala som nationella sammanhang. I din roll som kommundirektör får du möjlighet att utveckla och effektivisera kommunens organisation och verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv.

Som högste tjänsteperson blir du en av kommunens viktigaste ledare och du kommer att vara en betydelsefull länk mellan den politiska ledningen och organisationen.

Du är direkt underställd kommunstyrelsen och ditt ansvarsområde omfattar övergripande lednings- och utvecklingsfrågor i nära samarbete med tjänsteorganisationen och den politiska organisationen. Du är även verkställande direktör för kommunens moderbolag och leder bolagens direktörer i koncernperspektivet.

Du ska leda kommunens olika verksamheter genom att skapa helhetssyn, inspirera och motivera chefer och medarbetare, och att verkställa politiska beslut för att nå kommunens fastställda mål.

Kommunen är mån om att ha en ekonomi i balans men samtidigt redo att göra kloka satsningar framåt där ett fortsatt aktivt arbete med att stärka kommunens varumärke ligger i fokus.

Kvalifikationer
Du har adekvat, akademisk utbildning och erfarenhet av att arbeta på ledningsnivå i en politiskt styrd organisation.

Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är mycket goda.

Körkort B är ett krav.

Arbetstider och omfattning
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön och individuell lönesättning tillämpas.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och semesterväxling till extra lediga dagar. Vi arbetar aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-05-22.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanbeder oss kontakt från annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Vår värdegrund skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. Den är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker:


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga − plats för inspiration."


Välkommen du också!


 
Är du intresserad av tjänsten på Kommunstyrelseförvaltningen? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kommunchef är 2022-05-22.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Västerås
  Vattenvårdsdirektör till Vattenmyndighetens kansli

  Ledigt jobb som förvaltningsdirektör, statlig på Länsstyrelsen i Västmanlands län i Västerås

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förvaltningsdirektör, statlig