Vislandaskolan söker lärare i Slöjd, inriktning textil

Ledig tjänst på Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 i Alvesta. Nu finns det en ledig tjänst på Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-01.

Hitta till arbetsplatsen på Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen ligger i Alvesta i Kronobergs län.

Yrke Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Arbetsort Kronobergs län – Alvesta
Arbetsplats Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120000639 (Alvesta kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?

Vislanda ligger på nära håll från större orter som Växjö, Alvesta och Ljungby och du tar dig enkelt hit med tåg eller buss via kollektivtrafiken. Centralt på orten hittar du Vislandaskolan, som är en F-9-skola med ca 415 elever. Vi har även fritidshem och är uppdelade med tvåparallelliga klasser upp till åk 7 och treparallelligt från åk 8.
På skolan jobbar vi såväl praktiskt som med digitala verktyg och från och med åk 5 har alla elever varsin Chromebook. Vi använder oss av verktyg som SchoolSoft för kontakt med vårdnadshavare samt bl a Googles verktyg i undervisningen.
Här träffar du en enad personalstyrka som jobbar tillsammans för våra elevers bästa och för att de ska lyckas i skolan. Vi har ett stort samlat elevhälsoteam som jobbar över hela F-9 och tillsammans med övrig personal samverkar för elevernas välmående.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Planering, genomförande och utvärdering av undervisning i Slöjd för åk 3-9. Du kommer att ha ett nära samarbete med en kollega som har inriktning trä- och metall och undervisningsgrupperna är indelade i halvklasser.
Mentorskap på högstadiet kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation och behörighet i slöjd. Goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenhet är meriterande. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Är du intresserad av tjänsten på Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 är 2023-10-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb